Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '12

 
Kategori
Spor
 

şimdi FEDA zamanı!

şimdi FEDA zamanı!
 

FEDAmız


Hepimizin bildiği üzere son birkaç ay içerisinde hemen her gün hem maddi hem manevi açıdan FEDA zamanı biz Beşiktaşlılar için. Olanlar oldu ve yaşananlar geçmişte kaldı. Artık Beşiktaş’ımız için geleceğe bakma, kenetlenme ve FEDA zamanı! Biz Beşiktaş’ın evlatlarıyız, genci yaşlısı, zengini fakiri, iyisi kötüsü hepimiz tek çatı altındayız tamamen. Bu takıma hak etmediği halleri yaşatanlara inat biz Beşiktaş çocukları olarak bu camiayı hak ettiği yere getirmeliyiz! Bunu yapmalıyız. Yense de yenilse de kötü de olsa Beşiktaş bizimdir. Beşiktaş halkımızın takımıdır.

Yapmamız gerekenler belli; FEDA için kombinelere, kartal yuvalarına yüklenmemiz gerekiyor. Kartal yuvalara eskisi gibi, kusura bakmayın, dandik t-shirtler üretmiyor. Her ürün bilinçli ve olması gibi vitrinlerde durmakta. Kalite artmış ve günlük dışarıda, işte, evde her yerde giyilebilecek çok hoş ürünler var. 30-50 lira civarında çoğu, almak lazım.

Alamadın mı üzülme kardeşim paran olur olmaz biz burjuva değiliz diğerleri gibi. 10 liraya yeni FEDA kampanyası var. Feridun Düzağaç ve Multitap grubu ortaklığıyla hazırlanmış enfes bir albüm. 4 şarkı var birbirinden güzel hepsi. Özellikle “Şeref Bey Türküsü” var ki otur rakını iç, sabaha kadar ağlatır! Link paylaşmak isterdim. Ki zaten bulursunuz ama gidip ne olur CD alıp oradan dinleyin dostlar.

Almalıyız hepsinden. Al abim, al kardeşim ondan al senin de katkın olsun. Elimizi cebimize atalım. FEDA tshirtleri çıkalı kaç hafta oldu biz sadece 80bin satmışız! Olmaz daha fazla olmalı milyon taraftarız be! Bir gün kız arkadaşınla birlikte olmasan 50 lira cebinde kalır. Sadece bir gün… 30 lira çok değil. Beşiktaş için çok değil. Ama gidip 10 lira için “salaklık” yapar çakma alırsanız, onu utanmadan giyerseniz, kusura bakmayın siz Beşiktaşlı olmazsınız arkadaşım.

Mesela bu FEDA tshirtlerinin zıbını var. Harika onların da değeri 30 tl. Al işte eşin dostun bebeğine, yavru kartallara… Çeşit bol yeter ki isteyesin!

Bakın benim aklıma güzel bir fikir geldi. Önümüzdeki günlerde doğum günü olan arkadaşlar “yüzsüzlük” yapıp sevgilisinden, eşinden, dostundan birer FEDA tshirtü istesin, albüm istesin, atkı istesin. Şahsen ben bunu yapacağım. Ben size bir Beşiktaşlı olarak fikir verdim gerisi size kalmış. Bunları yapmazsın sonra her galibiyette mutlu olursun o zaman utanırsın zaten kendinden.

Zaman FEDA zamanı abilerim, ablalarım, dostlarım…

Beşiktaş’a can FEDA, Şeref Bey’in yaptığı gibi, dediği gibi… 

 
Toplam blog
: 10
: 1347
Kayıt tarihi
: 16.05.12
 
 

Sosyologların en tatlısı, en meraklısı, en mutlusu, en hayalperesti, en güldüreni, en çılgını  ve..