Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Şimdi sen git

Şimdi sen git
 

Şimdi sen git, zamanı geldi. Almaya geldi ayrılık seni. Karlar düşer şimdi esmer tenine. Soğuk vurur göz bebeklerine. Ellerim üşür ama yanıyorum.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Sonbahar çöküyor şehrime. Dünyamı değiştiğim gözlerin ayrılık kokuyor. Dudaklarını titretiyor ayrılık, üşütüyor vedalar. Gel son bir kez sarayım yüreğimi bedenine.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Varsın olsun, tek başımıza geçeriz el ele gezdiğimiz yerleri. Başkalarının tebessümlerini ortak ederiz kendimize. Buluruz elbet ağlayacak başka bir omuz. Bir başkasına sarılırız sımsıkı. Sen bir başkasının gözlerinde kaybolursun. Ben bir başkasının avuç içinin sıcaklığını hissederim tenimde.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Ama yine de söylemeliyim, bakma böyle saydığıma. Hiç olur mu bir yabancıyla biz gibi? Geçirilir mi bir ömür, göz kırpmadan?

Şimdi sen git, zamanı geldi. Baksana diretiyoruz hala. Ayrılık aşkımıza daldı dalacak. Tüm başlangıçların zıttı bir gidiş olacak yaşanılan. Saklandığı kuytudan çıkarmıştık seninle aşkı, cebinde taşıdığı vedalarla beraber.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Ama ben yine de acı çekerim. Varlığını özlerim, hissetmeyi özlerim, kokunu özlerim. Seni özlerim. Gök gürültüsünden korkarım mesela. Kar masumluğunu yitirir sebepsizce, yalnızlık çağrıştırır zihnimde. Bakışlarımın ardına gizlerim çığlıklarımı. Her adın geçtiğinde dünyanın en acı tadı varmış gibi damağımda yutkunmaya korkarım.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Baştan sessizce kanar yaram. Sonradan oturur yüreğime alev alev bir yangın misali adın. Her yüzde seni görür gözlerim. Ezberimde kalır sesin. Bir şiir okunur sen gelirsin aklıma, bir şarkı nakaratında hafızamda yine sen. El ele yavaşça adımladığımız günler bitti. Bir de sen içimde bitebilseydin.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Ama kimseye bakma bana baktığın gibi. Kimse fark etmesin benden başka; gülünce yanağında beliren ince çizgileri. O parfümü de sıkma bir daha, sıkma ki kimse sarhoş olamasın kokundan. Ya da tersine sen şişeyi bitirircesine sık parfümünü, kimsenin genzinde takılı kalmasın teninin kokusu.

Şimdi sen git, zamanı geldi. Bitmek üzere yelkovanla akrebin savaşı. Saatler ayrılığı gösterecek birazdan. Gitme diyemem ama şimdi sen… Gitme, sol yanımda kal.

 

 
Toplam blog
: 3
: 407
Kayıt tarihi
: 19.12.12
 
 

İçindeki çocuğu hep saklı tutmaya çalışan kimi zaman deli kimi zaman alabildiğine olgun biriyim. ..