Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Şimdi sevmenin tam zamanıdır

Şimdi sevmenin tam zamanıdır
 

Sevgi yaşamın temeli, insan olmanın en önemli parçasıdır. Aradığımız huzurun, mutluluğun kaynağı, bize yaşam enerjisi veren yegane şeydir.

Kimimiz sevgiyi bulamamaktan, kimimiz sevgisine karşılık alamamaktan, kimimiz sevdiğini kaybetmekten korkarak yaşar sevgisini... Sevgi herkesin içinde vardır. Ama çoğu insan sevgiyi kendi içinde bulup başkalarıyla paylaşacak kadar derinliğe inmeyi başaramaz. Sevgisine koşullar koyar.Karşı taraftan gelecek sevgiye göre kendi sevgisini azar azar ortaya koyma yolunu seçer. Halbuki sevgi içten verilen, hesapsızca paylaşılan bir duygudur. Ticari bir hesaplaşma olayı değildir.

Sevgiyi karşılıksız, hiçbir beklenti içine girmeden verebilmeyi öğrenmeliyiz.Sevgiyi tek bir gün, tek bir hareket, tek bir anla ölçmeyin. Sevgi ayrıntılarda değil bütünde saklıdır.Beklenen bir sözün söylenmemesi, telefonun edilmemesi ya da beklenen bir hediyenin alınmaması sevginize anlam yitirtir. Sevginizi beklentilerle ölçmeyin. Onu serbestçe verin ve sonuna kadar yaşayın.

Sevgi her yerdedir.Fiziksel olarak sevdiğinizin yanında olmasanızda, sizin orada olduğunuzu ona hissettirebilmektir.

Sizin ve sevdikleriniz için yaşamın ne kadar süreceğini bilemezsiniz. Hayat size hergün sevgiyi yaşamanız için yeni bir şans daha verir. Daha ne kadar ömrümüz kaldığının güvensizliği ve belirsizliği içinde yaşarken sevgiyi mümkün olduğunca çok kişiyle paylaşmaya çalışalım. Çünkü "ŞİMDİ SEVMENİN TAM ZAMANIDIR".

 
Toplam blog
: 60
: 1987
Kayıt tarihi
: 14.06.07
 
 

22.06.1970, İstanbul doğumluyum. Finans sektöründe çalışıyorum. Sanata ve edebiyata büyük ilgi duyuy..