Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Simit de Satarmış!!!!!!!!!!!

Simit de Satarmış!!!!!!!!!!!
 

Evlilik programlarını izlemek istemiyorum. Evde olduğumda da gözüm ister istemez kayıyor. Bu programların nasıl reyting aldıkları belli oluyor. Kızımızın biri, uzun zamandır katılıyor bir türlü kendini taşıyabilecek birini bulamadı vesselam..... Ne kadar ağırmış, bu gidişle bu programdan emekli olacak gibi gözüküyor. Simitçi ile evlilğin eşiğinden döndü. Garibim simitçi de hala, ikna etmek için didinip durdu. Sanırım, Kızımız da reyting amaçlı sevmiş olmalı ki simit satmaya bile razıymış evlenselermiş, kaynana pişmiş aşa su katmasaymış. Zavallı kadın nerden bilsin, gelininin bu kadar özverili olacağını bilememiş, bilseydi eğer bu kızcağımızın, oğluyla simit satacağını hiç ağzını açarmıydı?

Ayşenur kızımız bu arada ne olur olmaz diyerekten, İngilterede ki talibini de boş bırakmamış, ona da gül vermiş olmalı ki adamcağız, taaaaaa oralardan arayıp biz birbirimizi seviyoruz diyor. Garip değil mi? Simitçimizde güzeller güzeli kızımızın yüzüne bakıp kalıyor, Keşan'dan sevdiceğini ikna için gel sen, kızımızın diğer taliplisi çıkıveriyor. Müşteri kızıştırmak buna denir.
Kafayı taktınız siz, bunlara diyeceksiniz biliyorum. Taktım gerçekten, bunların hiç çevresi yok mu? Televizyona çıkıp , kendilerine harıl harıl beni taşıyabilecek biri gelsin diye çırpınıyorlar. Bunlar gökten zembille inmiş varlıklarmıdır? kimi kimsesi yok, televizyon da kendilerini eş arıyorlar, üstelik; Daireniz, Arabanız, Yatınız, Katınız var mı diyerek, Maliye müfettişleri gibi beyanname istiyorlar. Beni sen taşıyamazsın, tapuların taşıyabilir, tapun varsa bu iş oldu. Ne güzel değil mi?
Bir kere televizyon da, bu istediğiniz kriterlere sahip biri olsa zaten oraya gelmeden onları kaparlardı, siz de avcunuzu yalardınız. Önce bir sorun, beni sevebilecek yüreğin varmı? Benimle simit satarmısın, tarlada ırgatlık yaparmısın? Yoksa arkama bile dönmeden, seni taşıyabilecek birilerini mi ararsın? Bunlar için mangal gibi yürek ister yürek!!!!!! Peri padişahının oğlunu veya kızını beklemeye devem ede durun, onlar masallarda....... Teknoloji henüz onları dünyamıza getirecek bir yöntem keşfetmedi. Ne demiş atalarımız davul bile dengi dengine çalarrmış.
 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..