Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hacettepe Üniversitesi  İngiliz Dil Öğretmenliği mezunu Ayperi Ferda Oral, üstatlardan, Metafizik, Parapsikoloji, Kuantum Düşünce, Müzikterapi , Hareket Terapisi, Spiritüalite, Kadim Bilgelikte Kendini Bilme, Sufizm, Hz. Mevlana ve İbni Arabi Öğretileri, Kadim Nefes Öğretileri, Tasavvufta Nefesler, Zikirler, Esmalar ve dah..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Pluton'a seyahat

Dürüstlük şevkat merhamet gibi bizlere şifa veren duyguların dünyamızı terk edip Plutona gitmemeleri için hayatımızı bu duygular yönünden zenginleştirelim İnşallah.Metaforik bir anlatımla olayı güzel irdelemişsiniz. Elinize sağlık.

27 Haziran 2014 14:46
Çocuğunuza dokunmayın, sarılın…

Değerli Arkadaşım , bloglarında toplumsal,sosyal ve ruhsal içerikli önemli konulara vurgu yapıyorsun.Zevkle takip ediyorum.Bu yazında da yine Türk toplumunda es geçilen bir konuya değinmişsin..Bizler bize öğretildiği üzere dokunmakla ilgili blokajlara sahibiz..Dokunacağımız kişi çocuğumuz dahi olsa önümüze bir engel koyuyoruz..Halbüki yemek içmek gibi önemli bir ihtiyaç bu .. Dokunup sarılmak koklamak..Bir kez daha hatırlattığın için teşekkürler..

18 Mayıs 2013 17:46
Yaratıcılık, çocuk, araştırmacı

Çok yararlı bir yazı olmuş .Tebrikler..Eğitimciliğinizin farkı farkediliyor.Yolunuz açık olsun.

09 Mart 2013 23:45
 
Toplam blog
: 103
: 6084
Kayıt tarihi
: 06.02.13