Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Simyacı'nın güncesinden; evrensel fayda

Günün anlamı: Bugün benim için ''Evrensel fayda'' günü

Okullara, hayır kurumlarına, vakıflara, sağlık kuruluşlarına, hayratlara, ormanlara, sokaklara ve insanların yüreklerine ismini kazıyan insanlarla aynı dünyayı paylaşmaktan onur duyuyorum ve ben de evrensel fayda'ya imza atmayı diliyorum.

Günün Duası: Tanrım, benden isteyebileceğin şeyleri verebilme gücü sağla.

Günün Olumlaması: Ben yaşamın anlamını evrensel fayda'ya bağlayan bir insanım.

Günün Notu: Olmayanlara, yapılmayanlara kızmayın, kızmayın olanlara, yapılanlara. İnanın onlar gelir yapışır yaşam gömleğinizin yakasına, çıkaramazsınız bir daha. Siz biraz daha içine girin dünyanın, dışında kalmayın. Yabancıların önyargıları ile dünyamızı yargılamayın. O yabancılar da sizi dünyanın yabancısı sanmasın. Kimse kimseye bu yüzden darılmasın.

Günün Sözü: Yaşamınızın her anı sonsuz bir yaratıcılığa ve evren sonsuz bir cömertliğe sahiptir. Yeterince açık bir dilekte bulunun yalnızca; çünkü yürekten arzulanan her şey mutlaka gerçekleşir. (Shakti Gawain)

ENERJİ YASASI : Belirli bir niteliğe ya da titreşime sahip enerji, kendisine benzer bir nitelik ve titreşime sahip enerjiyi çekme eğilimine girer. Düşünce ve duygular da manyetik enerjiye sahiptir. Bu nedenle benzer yapıdaki enerjiyi kendilerine çekerler. Bu evrene nasıl bir enerji gönderirseniz, onun benzerlerinin size yansıyacağı ilkesini bilmeniz gerekir. '' Ne ekerseniz, onu biçerseniz'' sözü bu mantıkla söylenmiştir.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..