Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '13

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Sinema Oyuncuları Tahsilat yapsaydı nasıl olurdu ?

Sinema Oyuncuları Tahsilat yapsaydı nasıl olurdu ?
 

Tahsilat ve aidat toplamak çoğu firma, kobi, dernek ve sivil toplum kuruluşu için büyük sıkıntıdır. Çoğu zaman alacaklı olan firma alacağını tahsil etmekte sıkıntı çeker. Peki sinema sanatçıları tahsilatçı olsaydı nasıl olurdu diye düşündünüz  mü ? İşte yanıtlar :
 
1- Tarık Akan :  Yakışıklı tipi ile ilgi odağı olan sanatçı tipini ön plana çıkararak tahsilat çok rahat yapabilirdi.
 
2- Fatma Girik : Sert olduğunda ciddi anlamda çekinilen sanatçı , tahsilat zamanlarında bay muhasebe ve finans departman yöneticilerini ciddi anlamda zorlardı.
 
3- Kemal Sunal : Kemal Sunal tahsilat için gittiği yerde güleç yüzü ile alacaklı olduğu firmanın yüzünü güldürürken tahsilatını yapabilirdi.
4-     Kadir Inanır : Çoğu filminde iyi ama sert mafya babasını oynayan sanatçının tahsilatlarını çok rahat yapacağını düşünebiliriz.
 
5-  Cüneyt Arkın : Eski zaman filmlerinin kahramını , 10 kişiye tek yumrukla yere deviren oyuncunun tahsilat için gitiği yerdeki tek bakışı bile alacaklarını tahsil etmesini sağlardı.
 
6-Türkan Şoray :  Adı üzerinde Türkan Sultan…Güzelliği dillere destan… Türkan Şoray tahsilata gider de kim O’nu eli boş çevirebilir ki ?
 
Tabiki siz yukarıda bahsedilen kişiler olmadığınıza göre tahsilat yapmanız oldukça güçleşiyor. Ancak burada devreye teknoloji devreye giriyor. Online tahsilat sistemleri ile ( bunun en başarılı örneğini Netahsilat isimli sistemde bulabilirsiniz) oturduğunuz yerden alacaklı olduğunu müşteriye gitmeden yapabilirsiniz. Böylelikle ünlü olmak için uğraşmak yerine oturduğunuz yerden tahsilat keyfi sürebilirsiniz. Burada amaç teknolojiyi iyi yönde kullanmaktan geçiyor.
 
 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..