Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '16

 
Kategori
Sinema
 

Sinemaya yepyeni bir Jön geliyor

Sinemaya yepyeni bir Jön geliyor
 

Yakışıklı oyuncu Emrah Doğan, Kadir İnanır ve Yılmaz Güney'e olan bezerliği ile dikkat çekiyor.


Daha önce Kaçış 1950, Huzur Sokağı, Yalan Dünya ve Arka Sokaklar başta olmak üzere bir çok projede yer alan Türk sinemasının genç oyuncularından Emrah Doğan en son geçtiğimiz gün çekimleri tamamlanan Temel ile Dursun İstanbul'da isimli sinema filminde rol aldı.
 
Wilma Elles, Alay Cihan, Tahsin Taşkın, Engin Alkan, Esin Civangil, Hülya Polat, Metin Yıldırım, Esra Ersoy, Ceyda Ersoy, Metin Keçeci, Alparslan Özmol, Yakup Yavru, Mutlu Vural, Taylan Erler, Mehmet Kurt, Kalust Şalcıoğlu, Muharrem Erdemir, Zahrettin Çelik, Nady Bondar ve Selma Hoşafçı’nın yanı sıra Eşref Kolçak, Nuri Alço, Özlem Savaş, Yavuz Karakaş ve Coşkun Göğen gibi oyuncuların yer aldığı ve 5 Şubat'ta vizyona girecek olan filmde bir Jönü oynayan yakışıklı oyuncu sergilediği başarılı oyunculuğuyla göz doldurdu.
 
Filmin yönetmeni İhsan Taş'ın yakından ilgilendiği ve her konuda destek olduğu başarılı oyuncu hocasının güvenini boşa çıkarmadı ve görevini başarıyla tamamlandı. 
 
Nisan ayında çekimlerine başlanacak olan ve yapımcılığını yine Taş Filmin üstleneceği "Dönüş" isimli sinema filmi için İhsan Taş ile el sıkışan Emrah Doğan yine çok farklı bir karakterle karşımızda olacak. 
 
Oyunculuğu severek yaptığını söyleyen genç oyuncu, Kadir İnanır ve Yılmaz Güney'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. 
 
Toplam blog
: 43
: 910
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

1980 yılında Batman'da dünya'ya gelen ihsan Taş 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı.  Bir ço..