Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur. İnsan kaynakları, eğitim ve gelişim, yetenek yönetimi ve kariyer koçluğu alanlarında özel şirketlerde yöneticilik yapmıştır. Halen danışman, eğitmen ve koç olarak çalışmaktadır.   "Denemeden neler başarabileceğin hakkında en ufak bir ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
MB' de ayıklama zamanı gelmedi mi?

Sevgili Yılmaz Bey, kötü yorum almayı beklemenize üzüldüm çünkü çok olumlu bir risk almışsınız. Kendi adıma teşekkür ederim. Yeni bir Milliyet Blog yazarı olarak benim de izlenimim sizinle benzer. Burası çok değerli bir platform. Bu platformun sesini daha etkin duyurabilmesi için online bir iletişim bağlantısı, editoryal rehberlik gibi konularda bir iletişim grubu kurulmasını tavsiye edebilirim. Sistematik yaklaşımlar gerekli ancak amaç, her kesimden ve her konu alanından ses gelmesini sağlamak olduğu için yönetilmesi zor bir durum. Aynı anda cesaretlendirirken cezalandırmak gibi de algılanabilir kimi görüşlerce. Son olarak bu gelişim odağındaki görüşlerinizi destekleyerek belirtmek isterim ki sürekli yazanlara yönelik bir saptama yapılabilir ve düzenli aralıklarla bir e-posta iletişim grubu kurulabilir. Gruba girme kriteri "x" sayıda düzenlilik diye belirlenebilir. Mesela 6 ay boyunca her hafta düzenli yazmak (Ben):)

25 Nisan 2013 14:01
Pembe Candaner ve Çöp Kamyonu Kanunu

Bağlantılı yazınız ve olumlu mesajınız dilerim geniş bir okuyucu kitlesi ile buluşur. Kendisiyle birlikte çalışma fırsatı edinmiş biri olarak ben de gördüm ki; Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutan, insanlığı ile herkesin sevgisini kazanmış bir kişidir. İyi ki var'lar öyle değil mi?

27 Şubat 2013 22:40
İşe alınırken mülakatta sorulan garip soruların nedeni

Önemli bir sorun da karar vericilerin ne kadar yetkin olduğudur, ayrı bir başlık altında irdelenebilir. Emeğinize sağlık, güzel bir nokta yakalamışsınız.

22 Ocak 2013 13:47
 
Toplam blog
: 32
: 418
Kayıt tarihi
: 11.10.12