Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Sınırlarınızı aşmayın burası Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sınırlarınızı aşmayın burası Fenerbahçe Cumhuriyeti
 

İnsanlar neden yüzsüz olurlar, utanma arlanma olmaz. Hak edilmeyen bir parayı almak dürüst bir insana yakışır mı? Kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır. Daum’dan bahsediyorum adama kardeşim sen başarılı değilsin git diyoruz hala “kontratım var şu kadar para verin” diyor. Hak etmediğin parayı nasıl istiyorsun, bu ne yüzsüzlük ensesinden tutup tekme koyup bırakacaksın kapının önüne bu kadar da yüzsüzlük olmaz.

Biraz paramızın kıymetini bilelim. Böyle kendini bilmezleri adam sınıfına koyup bir de paramızla rezil olmayalım.

Yine transfer dönemi geldi. Paralar uçuşuyor ortalarda basın asparagras haber yapmaya devam ediyor. Bu basın okurlarını kandırmaya utanmıyor mu? Bu cesareti nerden buluyorlar.

Örnek: Bir inceledim Fenerbahçe’ye belki 50 futbolcu 20 antrenör geliyor. Ya yapmayın! Bu millet bu kadar salak değil, hiçbirine inanmıyor.

Bir de şu federasyonun icat ettiği 2016 hikayesi var. Onda bile adamına göre muamele var.

UEFA Kupası; finali yaptığımız stadı beğenmeyip almadılar. Bunu biri bana açıklasın. İlle bir yerde bir şey yapacaklar, hazımsızlığın bu derece fazla olması insanın sinirlerini bozuyor. Ne varsa bu federasyon başkanlarında Fenere gıcıkları mı vardır nedir. Madem bu kadar gıcıkları var birinci ligden düşürsünler. Ankaraspor’a yaptıkları gibi biz de rahat edelim onlar da rahat etsinler.

Sonra istedikleri gibi at koştursunlar. Ne demişler “Körler sağırlar birbirini ağırlar”.

Sayın başkanım ya Rıdvan Dilmen ya da Aykut Kocaman üzerinde ısrar edelim hatta 5 yıllık bir kontrat yapıp gerekli transferleri yaptıktan sonra başarılı olacağımızdan eminiz. Yabancılara milyon dolarlar verene kadar kendi adamlarımıza verelim. Onları kazanalım yarın bir gün milli takım içinde faydaları olacaktır.

Voleybol ve basketbolda yaptığımız güzel işleri futbol içinde bekliyoruz. Gerekli transferleri yapıp Avrupa’da başarı sağlayalım. Bazı kendini bilmezleri ancak böyle susturabiliriz Onun için kesin başarılı olmamız lazım. Tarafsız olmayan basına kesinlikle ne görüntü, ne röportaj, ne de bilgi verelim. Kendilerini bir şey zannedip Fenerbahçeli düşmanlığı yapanlarla muhatap bile olmayalım.

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..