Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '11

 
Kategori
Güncel
 

Sinpaş'ın Mourinho reklamına yazık mı oldu?

Sinpaş'ın Mourinho reklamına yazık mı oldu?
 

Braun reklamı, Sinpaş'ınkini güçlendirdi mi bastı mı?


Sinpaş, Mourinho ile süper bir reklam kampanyasına imza attı. Ancak böyle bir futbol ismiyle reklam yapacaksanız, gol yemeye de hazırlıklı olmanız da gerekiyor.

Mourinho'nun bir Türk takımını çalıştırması durumunda Sinpaş'ın yaptığı evlerden birinde oturması ihtimali olduğunu Sinpaş reklamının verdiği duygudan çıkarabiliyorum. Ama Mourinho'nun Braun ile ilişkisi çok daha net bir biçimde karşımda duruyor.

Birden çok markanın yanında yer almasının yarattığı daha çarpıcı sonuç, asıl olarak Mourinho'nun reklamının yapılmış olması. Nihai sonuç, o traşlı adamın reklam yıldızı olduğu.

Ben Sinpaş'ın yerinde olsam, reklam yüzümün en canlı reklam dönemimde başka bir markada çıkmasını istemezdim ama tüm dünyada yılın teknik direktörü seçilen biriyle çalışmak bu riski almayı gerektiriyor. Ya da her neyse yahu.

Birisi bize açıklasa da, ne olduğunu anlasak.

Şu anda tek bildiğim, Mourinho'nun kendi markasını diğer markaların altında ezdirmemesi ve sadece genel ifadelerle olaya katılması. Bu bizim Türkiye'de hiç bilmediğimiz bir şey. Ya kraldan çok kralcı oluyoruz ya da kralını tanımamak gibi bir densizlik içine giriyoruz.

 Bu yazı çok uzadığı için de burada kesiyoruz.     

 
Toplam blog
: 38
: 987
Kayıt tarihi
: 04.08.06
 
 

1968 İstanbul doğumluyum. Hayatım boyunca elemelerden geçerek önce Kadıköy Anadolu Lisesi'ni, sonra ..