Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '09

 
Kategori
Magazin
 

Şıpıdık terlikli megastar

Şıpıdık terlikli megastar
 

Tarkan Çeşme Festivali'nde konser verdi, Megan yine çok seksi...


Salı sallanır. Ancak havaların fevkalade sıcak olduğu bugünlerde sallanan sadece Salı değil.

Mesela, şarkıcı Tarkan Çeşme'yi salladı. Çeşme'de öyle bir festival düzenlendi ki izlenmeye değerdi doğrusu. Tarkan, Eurovision 2. 'si Yohanna, Eurovision 3. 'sü Azeri Aysel, festival için İzmir'in gözde tatil ilçesi Çeşme'deki uluslararası festivaldeydiler.

Festival boyunca yapılan etkinlikler Çeşme'yi ve konserlere gelen gençleri çoşturdu. Konser akşamı, gündüz plajda deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaran turistler ya da plaj kulüplerinde gün boyu eğlenen kızlar ve delikanlılar konser alanını doldurmuştu. Festivalin son gününde sahne alan Tarkan, konser sonrası eğlenmeye çıktı. Bermuda bol pantolonu, terlikleri ve siyah atletiyle gece kulübüne gitti. Tarkan, güneş gözlüklerini ise yol boyunca çıkarmadı.

Kısa bir süre önce Tan Sağtürk ile Türk asıllı Rus sevgilisi evlendi. İkili birlikte tatil yapıyorlar şimdilerde. Öte yandan Tan'ın eski sevgilisi Bergüzar Korel, Binbir Gece dizisinde rol arkadaşı Halit Ergenç ile tatil yapıyor. İkilinin düğün tarihi olarak 07.08.09'u seçtikleri, bu tarihin uğur getireceğini düşündükleri için özellikle bu günü seçmişler.

Evlenme tarihi konusunda, seçilen günün uğur getireceğini düşünen Bülent Ersoy 07.07.07 tarihinde evlenmiş. 20 gün sonra da kocası tarafından aldatıldığı haberi Kelebek gazetesine manşet olmuştu.

ATV ekranlarında gösterilen Selena adlı dizinin yıldızı Sinem Kobal, sevgilisi Mustafa Sirmen ile Çeşme'deydi. Sinem, sevgilisinin gözü önünden bir an ayrılamadı.

Çeşme'de tek başına tatil yapan Demet Akalın da, Süreyya Yalçın gibi deniz locası tutmuş. Keyfince güneşlenen Akalın'ın bu davranışını kınıyorum. Zaten bütün sahiller otel işgalindeyken bir de denizlere loca yaptırıp denizin doğal dengesini bozmak hiç hoş değil!

Türk Pop Müziği'nin kraliçesi Sezen Aksu, dijital akıma kapılmış. Aksu'nun albümlerindeki en sevilen şarkılar, Power Club'ın internet sitesinde satışa sunulmuş. Sanatçı sitenin en çok satanlar listesinde yedinci sıradaymış. Ne diyebilirimki; BOL KAZANÇLAR!

2002 Türkiye Güzeli Esra Dönmezer , erkekleri korkutmak istercesine şöyle diyor: " Erkek hiperaktif olmazsa bana ayak uyduramaz kalp krizi geçirir. " Hayatında biri olmadığını ifade eden Esra, aşık olmak istiyormuş. "Evde film izleyelim" diyen erkekle görüşmeyeceğini de aktaran Sönmezer, FHM dergisine çarpıcı pozlar vermiş.

Maxim Dergisince dünyanın en seksi on kadını arasına giren Megan Fox, ayda bir imaj değiştiriyor. Geçtiğimiz günlerde "Transformes 2" filminin galasına katılan Fox, Donna Karan imzalı derin yırtmaçlı, askılı mor elbisesiyle herkesi büyülemiş.
 
Toplam blog
: 21
: 2526
Kayıt tarihi
: 15.05.09
 
 

1991 yılının bir Sonbahar akşamında dünyaya gözlerimi açtım. Küçük yaşlardan itibaren Türk Sanat Müz..