Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '17

 
Kategori
Güncel
 

Sır Küpü Bakanlar Anılarını Yazsalar Ya!

Sır Küpü Bakanlar Anılarını Yazsalar Ya!
 

Bazı siyasiler var dikkatimi çekmiş; zamanında basının günah keçisi ilan etmesine rağmen adamlar çaresizce çırpınıyorlardı ama yine de dertlerini anlatamıyorlardı.

Bunlardan birincisi Gölcük Depremi sırasında sağlık bakanı olan, Osman Durmuş. Osman Durmuş basının tüm eleştirilerine rağmen yardımları reddetmişti.

Daha önceden de Türkiye’de binlerce kişinin kan vererek kurtarmaya çalıştığı ABD’de lösemi tedavisi gördüğünü iddia eden bir doktor vardı hatırlanırsa. Son derece insani görünen bir kampanyaya şiddetle karşı çıkan Osman Durmuş’u gerçekte ne kan verme kampanyalarına karşı çıkmaya itmişti? 

Daha sonraki zamanlarda Türk insanına karşı kullanılacak biyolojik silah üretileceği iddiaları ortaya atılmıştı. Söz konusu doktorun Adnan Hoca’nın ekibinden olması sorunu daha da önemli hale getiriyordu. Gerçekten o zamanlar aslında ne olmuştu merak ediyorum…

enis öksüz ile ilgili görsel sonucu

Diğer bir siyasi ise Enis Öksüz. Bu kişi de aynı zamanda görev yaptığı zamanda linç edilmek istendi. Telekomdan sorumlu bakandı sanıyorum hükümette ve o zamanın basını tarafından yerden yere vurulan başka bir isim de Enis Öksüzdü.

Başka bir isim ise o zamanlar Milli Eğitim Bakanı olarak,  daha göreve başlar başlamaz intihar ettiği iddia edilen gerçekte herkesin bakan olmak için can attığı bir zamanda bir bakanı intihar teşebbüsüne götüren gerçek neden neydi? Ya da birileri tarafından vurulmuş da intihar olarak mı olay kapatılmıştı bunu da asla öğrenemedik. Bu bakanın adı da Hikmet Uluğbaydı. İntihar nedeni çok da tatmin edici değildi. Bir bakanı, bir insanı intihara götüren ne olabilir ki?

hikmet uluğbay ile ilgili görsel sonucu

 

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..