Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sıranı kimseye verme.

Hep çocukça bir coşku sarar içimizi yeni başlangıçlarda.. Dokunduğun herşeyin rengi kırmızıdır sanki. Nereye baksan pembe. Doğa bir başka yeşildir. Zor gelen ne çok şey sular seller gibi akar saatlerden.. Özlem bile bir başka tatlıdır başlangıçlarda...
Akıl yerini esintilere, savrulup gitmeye, görmeyen gözlere bırakır görevini hızla. Tecrübe sesleri gelir yakından uzaktan, heryerden....Duymazsın! Mantık uzun bir tatildedir.
Paylaşımlar yaşanmaktayken durup kendine bakamazsın, doğruların, kuralların, yaşam prensiplerin ellerinin arasından kayar gider zamanla. Herkes hakettiğini yaşar!
Bilinmelidirki her yaşanan, bizim izin verdiğimiz ölçüde, güzel veya tatsız tanımıyla yaşanır. Eğer kapılarımız ardına kadar açıksa beklenmedik herşeyin içerisi girmesi kaçınılmazdır. İlişkilere, yaşama dair neyimiz varsa bizim olmaktan çıkar. Yabancılaşırız kendimize .... Taki güçlü bir ses ''BU SEN MİSİN'' diyene dek!
Tek çare dışarı çıkıp kendimize bakmaktır. Hasar ne kadar, yapılacaklar nedir, acil önlem paketleri hazırlanmalıdır hemen. Yara derinleşmeden, müdahale şansı yitirilmeden hasta bakıma alınmalıdır.

Mevcut durum şudur; yaşam sıralamamızda kendimizi ''İLK'' sıradan aşağı çekmişizdir. Hem kendimize hem çevremize zarar vermeye başlamışızdır. Orada olmanın gücü paylaşım sahibi olmaktır oysa ki. Çünkü kendinizi çok sevmenin yolu ilk sırada olmaktan geçer. Orada ne kadar sağlam durursak ilişkilerin tamamına katkımız o kadar yüksek olacaktır.

Evlilik veya mevcut tüm ilişkilerin başarı kaynağında kendimizi doğru kıvamda sevmek vardır. Buda 1 numarada kalmakta gizlidir. SİZ SİZ OLUN SIRANIZI KİMSEYE KAPTIRMAYIN!!!
















 
Toplam blog
: 12
: 598
Kayıt tarihi
: 09.05.07
 
 

Son dört yıldır profesyonel eğitim danışmanlığı yapıyorum. 18 yıllık satış dünyası tecrübesine sahib..