Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

04 Kasım '09

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Şiş Kebap, Bulgur Pilavı, Çiğ köfte: Ziya Şark Sofrası

Şiş Kebap, Bulgur Pilavı, Çiğ köfte: Ziya Şark Sofrası
 

Dün akşam Ziya Şark Sofrası Yerel Basını ağırladı...

Yerel Basın Birliği Derneği ve Beylikdüzü Halk eğitim Merkezi tarafında organize edilen ve YBBD üyesi olarak İstanbul genelinde yayın yapan yerel gazete sahip ve çalışanlarının katıldığı “Gazetecilik Mesleki Eğitim ve Gelişim kursu” öğrencilerini Beylikdüzü (Çatalsız) Ziya Şark Sofrası ağırladı.

Anadolu lezzet kültürünü paylaştılar

1982 yılından bu güne, Geleneksel Anadolu mutfak kültürünü günümüze taşıyan Ziya Şark Sofrası hizmette 28. yılın verdiği deneyimle Beylikdüzü’nde açtığı şubesinde Yerel Basın birliği Derneği Üyelerini misafir etti. Geleneksel Anadolu kültürü lezzetleri Yerel basın mensuplarının damak tadına sunan Ziya Şark Sofrası Halkla İlişkiler Müdürü Habib İleri, “Ziya Şark Sofrası” hem kendisinde hem de sektöre getirdiği yenilikleri ve yeni ürünlerini bölge halkının beğenisine Çatalsız restaurantta açtıkları yeni şubesi ile sunduklarını dile getirdi. İleri, Basın mensuplarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti de dile getirirken, Gazetecilik mesleki eğitim ve gelişim kurslarının açılmasında öncülük gösteren ve eğitimin yaşının olmadığını bir kez daha ortaya koyan Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün’e teşekkür etti.

Karayün’den teşekkür

Yerel Basın Birliği derneği genel başkanı Nezir Karayün, her hafta kurs sonrası bir restaurantta ağırladığı Yerel Basın Birliği derneği üyelerini bu haftaki sponsoru Beylikdüzü Ziya Şark Sofrası oldu. Ziya Şark Sofrası Beylikdüzü Şubesinde kursiyerler ile bir araya gelerek Anadolu kültüründen gelen lezzetleri paylaşan Karayün, gecenin sponsoru Ziya Şark Sofrası adına kendilerini davet eden Halkla İlişkiler Müdürü Habib İleri’ye teşekkür etti. Haber Kaynağı : Adom Ajans

İletişim bilgileri:

Telefonlar: 0212 852 70 13 - 0212 853 84 44

Web Adresi: http://www.ziyasark.com.tr/

Gönül Notum: Dün akşam benimde davetli olduğum ve özellikle kebaplarını tahminimin çok üstünde bulduğum ''Ziya Şark Sofrası'' na bende teşekkür ediyorum.. Her şey çok güzeldi efendim..

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..