Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '08

 
Kategori
Siyaset
 

Sistem çökertiliyor hırsızlar kimler?

Sistem çökertiliyor hırsızlar kimler?
 

Bu nasıl bir lahana turşusudur.


Bildiğiniz gibi yılan hikayesine dönen KEY ödemelerinin içinden çıkamayan devlet ve emlakbank gayrimenkul yatırım ortaklığı Önce 300 ytl ödenecek dedi daha sonra altı ay gibi bir süre sonra bu ücreti 1.390 ytl ye kadar yükseltti, 1 yıl gibi bir sürede yüzde yüzünde üzerinde artırılması bir aldatmacadır bu durum iktidar için bir utanç kaynağı oldu, çünki ödenmesi gereken KEY ler 15-20.000 ytl ninde üzerindedir.

Emlakbank emekli memur ve işçinin hak ettiği bu ücreti ödememek için direnmektedir, aylardır dürüstlükten bahseden iktidar borçlu olduğu Key sahiplerini dolandırarak nasıl bir dürüstlük örneği sergilemiştir.

Açık bir şekilde bu ödemelerle birlikte banka ikinci bir suçu işlemiş http://www.keyödemeleri.com bu siteyi çökertenler KEY listeleri ele geçirmiş kendi sitelerinde yayınlamakta yayınlarkende proğram indirme sayısına göre ücret almaktalar, peki bu bilgileri yabancı internet sitesine http://www.rapidshare.com' a verenler kimlerdir ? tabiki key ödemelerinin listesini hazırlayan banka şubesidir, bu tür bilgiler her kişiye verilemez suçtur bu durum kapsamlı dolandırıcılık aynı zamanda gelir elde etme amaçlı organize suçtur.

İlgili banka bir yandan vatandaşın parasını listeyle açıklıyor, diğer yönden bu listeleri ilgisi olmayan kişilere satıyor, satılan bu bilgiler karşılığında ne kadar gelir elde edildi.?kimlerin cebine girdi?

İlgili banka şubesi hakkında gereken soruşturmalar açılmalı suçlular cezalandırılmalıdır, bunun içinde yüce adaletimizin savcılarına görev düşmektedir.

Yargıdan bu usulsüzlük hakkında gereken adli takibatı yapacağına inanıyor, ve adaletin yerine gelmesini bekliyoruz.

Yazılarımızı ihbar olarak değerlendirerek bu konuda yasal işlem başlatacak olan savcılarımıza da sonsuz teşekkürler.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..