Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Şivan Perver'ler, bölgeyi değiştirecek

Şivan Perver'ler, bölgeyi değiştirecek
 

Hep birlikte; bekleyip göreceğiz!...


Kürt sanatçı Şivan Perver'in; ''YETER ARTIK!..'' çığlığı ile, PKK'ya REST çekerek meydan okuması; bölge'nin sağduyulu kişilerinden büyük destek gördü. Öyle de olması çok güzel. 

Bölge insanı'nın aslında temelde, Devleti ile hiç problemi yok, olmadı da yılladır. 

Şivan Perver ve O'nun gibi kişilerin bu tür söylemleri ve Devletimizin bölgeye olan kucaklıyıcı politikalarının artarak devam etmesi; tehditler ve korkutmalarla Kürt kardeşlerimizin üzerinde naylondan bir hegomanya kurmuş olan PKK ve BDP'nin, çok yakın gelecekte, yine ORALARIN insanları tarafından, nefeslerinin kesileceğini hep birlikte göreceğiz. 

Son yıllarda bölgeye yapılan yatırımlar, bölge insanını kucaklayıcı söylemler ve yeni yeni atılımlarla çok şeylerin değiştiğine inanıyorum. 

PKK ' lılarla, O'nun temsilcisi görüntüsünden bir türlü kurtulamayan BDP'lilerin, çok yakın gelecekte, belki de gelecek en yakın seçimlerden birisinde; bölge halkından, çok büyük tokat yiyeceğe benziyor. 

Hiç bir toplantılarında; Türk Bayrağına yer vermeyen, bu Millete ve bu Vatanın bütünlüğüne hiçbir vurgu yapmayan BDP'lilerin, ellerinden, istismar ettikleri söylemler ellerinden alındıkça, O BÖLGEDE eylem yapacak kişi bulamayacaklar... 

Hep birlikte; bekleyip göreceğiz!... 

Sağlık ve Muhabbetle 

16.02.2011, çarşamba
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..