Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Sivilcelerden kurtulmak ve yüz temizliği

Sivilcelerden kurtulmak ve yüz temizliği
 

Sivilcelerden Kurtulun ve Doğru Yüz Temizliği Yapın.


Sivicelerden kurtulmak ister misiniz?

Sivilceler aslında hormonal sebeplerden olduğu gibi yanlış kozmetik ürünü seçmekten ötürü de çıkabilir. Yapmanız gereken ilk şey ise sivilcelerinizi tanımak ve kurtulmak için doğru adımları atmak.

Bazı sivilceler yüzünüzde derin izler bırakabilir. Bu tür sivilceler için lazer operasyonları yapılmakta ve dolgu kullanılmaktadır. Stres kaynaklı olanlar için ise stresi azaltan yolları tercih etmek öncelikli.

Ancak unutmayın ki doğru cilt bakım ürünlerini kullanmak da önemli bir husus. Kadınlar özellikle ucuz ürünleri tercih ederek ileride oluşabilecek cilt problemlerine karşı da davetiye çıkarıyor.  Şuraya göz atarak cilt bakım için ilgili videoları izleyebilirsiniz.

YÜZ TEMİZLİĞİ

Makyaj öncesi ya da sonrası için yüz temizliği azımsanmayacak kadar önemli bir durum. Bunun için cilt bakımı ürünlerini iyi seçmenizi öneririz. Bunun yanı sıra bazı detaylar da yine yüz temizliği için önemlidir. Örneğin yüz temizliği sonrası hemen havluyla yüzünüzü temizlemeyin. Biraz nemlendirin ve öyle temizleye başlayın. Aşırı peeling yapmak da yüze zarar veren bir başka husus.

Yüz temizliğinde dikkat edeceğiniz en önemli detay kesinlikle kaliteli cilt bakım ürünleri tercih etmek olacaktır.

 
Toplam blog
: 12
: 1627
Kayıt tarihi
: 28.09.14
 
 

1986 doğumluyum. Özellikle diyet, kilo verme, kilo alma üzerine makaleler yazıyorum ve sizinle pa..