Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

Sivrisinekler

Sivrisinekler
 

Türkiye bu terör olayından dolayı kimi muhatab almasını gerektiğini bence çok iyi biliyor. Tüm Siyasiler , Askerler , Halk ve aklı başında herkes biliyor. Sivri sineklerle uğraşana kadar bataklık kurutulmalı. Yanlız şu unutulmamalıdır ki bataklığa sürekli birileri su veriyorsa bataklığı kurutmaya çalışmakta işe yaramaz. Öncelikle vanalar kesilmeli. Kesemiyorsanız kesebilecek insanlarla temasa geçip onların kesmesini çalışmalıyız. Eninde sonunda irade bu yönde kullanılmalıdır. Bir şeylerle oyalanarak , bir şeyler yapıyor görünmek sonucu değiştirmiyor. Olan Vatan Evlatlarına oluyor. Yıllardır söylenen ancak nedendir bilinmez (!) uygulanamayan radikal kararlar verilmeli ve harakete geçilmelidir.

İster sevin ister sevmeyin. İster takdir edin ister etmeyin. Ancak Dünyada herkesin kabul ettiği gerçek şu idi. Zamanı geldiğinde Atatürk bunu yaptı. O radikal kararı aldı ve silah arkadaşlarını yanına , halkınıda önce arkasına ardından yanına alarak tüm Dünyaya bu iş böyle gitmez dedi. Ve tüm Dünyaya o resti ; o şartlarda , o ekonomi ile , o insanlar ile çekti.

Bu ülke yaşadıklarını unutmamalı ve geçmişten ders almayı akıl etmelidir. Bu halk ise , her zamanki gibi gerek duyulduğunda tek yumruk olabilecektir. İstisnalar kaideyi bozmaz bunuda kimse unutmamalıdır.

O yıllarda Yurdun dörtbir tarafında Kurtuluş savaşı nasıl verildiyse bugünde verilebilir. Yeterki her Türk Vatandaşı (Bu Ülke sınırları içerisinde yaşayan etnik kökeni ne olursa olsun bu ülkeyi seven herkesi kapsar bu sözüm) Tüm Dünyaya , ufak tefek kişisel hesapları bir kenara bırakarak Tek yumruk olabileceğini göstersin.
 
Toplam blog
: 54
: 742
Kayıt tarihi
: 03.10.07
 
 

Ev hanımıyım. Gıda mühendisiyim. Ancak şu anda çalışmıyorum. Evim işim olmuş durumda. Amatör olarak ..