Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah Beyaz Aşk Başlıyor !

Siyah Beyaz Aşk Başlıyor !
 

Siyah Beyaz Aşk Tutar mı ?


Kanal D'nin, en iddialı dizileri arasında yer alan Siyah Beyaz Aşk Dizisi, başlıyor. Fragmanları yayınlandıktan sonra ilgi odağı olmayı başaran dizi'nin, başrollerin de İbrahim Çelikkol ve Birçe Akalay bulunuyor. Akalay'ın, böyle bir diziyle geri dönmesi hayranlarını sevindiriyor. Uzun süre ekranlardan uzak kalan Akalay, bu dizi için oldukça efor sarfetti. İbrahim Çelikkol ile partnerliği oldukça iyi gözüken Akalay, oldukça iyi anlaştıklarını ve rollere birlikte çalıştıklarını dile getirdi. 

D Productions'un yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmeni Yasin Uslu'dur. oldukça başarılı işlere imza atan Uslu, bu senaryo için hayatının dönüm noktası olduğunu dile getirdi. Oldukça yüksek bütçeli Siyah Beyaz Aşk'ın, kadrosun da oldukça yetenekli oyuncular var.

İstanbul'da çekilmeye devam eden dizinin ana konusu ise, Ferhat'ın, karanlık işleri, Doktor Aslı ile, kesişir. Aslı görmemesi gereken birşeyi görmesi üzerine Ferhat'ın, dayısı tarafından öldürülmek istenir ama, Ferhar, Aslı'ya bir seçenek sunar ve ikisinin de hayatı değişir. Bu diziyi izlemenizi tavsiye ediyorum.

Siyah Beyaz Aşk

Hakan Ay

 
Toplam blog
: 11
: 1123
Kayıt tarihi
: 24.02.16
 
 

Meraba, ben Hakan. 20 yaşındayım, Dizi izlemeyi çok seviyorum, izlediğim dizileri kaleme alıyorum..