Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah Beyaz Aşk İçin Final Çanları Çalıyor!

Siyah Beyaz Aşk İçin Final Çanları Çalıyor!
 

Kanal D'nin pazartesi günleri ekrana sürdüğü Siyah Beyaz Aşk için zor zamanlar geçiriyor desek yanlış bir ifade kullanmış olmayız. Çünkü 2 hafta önce ekrana gelmeye başlayan Yasak Elma ve 8.Gün dizileri Siyah Beyaz Aşk'ın dengesini fena halde bozdu. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı dizi 2 haftadır final sinyalleri vermeye başladı.

Ferhat ile Aslı karakterlerinin arasında yaşanan tatlı sert aşkın dozunun zamanla arttığı, izleyicinin bu tatlı sert halden fena halde memnun olduğu Siyah Beyaz son 2 haftada veda havasına girmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda FOX'ta yayınlanmaya başlayan Yasak Elma'nın kendisinden izleyici çalmasıyla düşüşe başlayan Siyah Beyaz Aşk dün gece yayınlanan bölümle bu duruma kaldığı yerden devam etti.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 23.bölümü TOTAL grubunda 3.66 reyting ile 9., AB grubunda 4.14 reyting ile 7., ABC grubunda ise 4.53 reyting ile 8.olmuştu.

Bu hafta yayınlanan 24.bölüm TOTAL grubunda 3.84 reyting ile 8., AB grubunda 3.90 reyting ile 9., ABC grubunda ise 4.07 reyting ile 10.oldu.

Açıkçası Çukur ve Söz ikilisinin gerisinde kalmaları çok da kötülenecek, olumsuz düşünülecek bir durum değil. Siyah Beyaz Aşk'ı bu ikili ile eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak dizinin Kırgın Çiçekler'i bir türlü geçememe durumunun yerini Yasak Elma'yı geçememe halinin almasını eleştirmek lazım.

Neredeyse 25 bölümdür ekranda olan Siyah Beyaz Aşk bu reytinglerle sezon sonunu belki görür. Ama yeni sezonda ekranda olma ihtimali neredeyse hiç yok. Önümüzdeki haftalarda düşüşün devam etmesi halinde Kanal D diziye erken final de yaptırabilir. Bu durumun birçok örneğini kendi gözlerimizle gördük, kulaklarımızla duyduk. Sonuçta bu iş reyting ve reklama bakar.

Ben şahsen Siyah Beyaz Aşk'ı ve Ferhat-Aslı ikilisini sevenlerdenim. O yüzden devam edebildiği kadar etmesini isterim. Ama işin kritikleştiğinin de farkındayım. Ziller çalmaya başladı gibi.

Yakın zamanda final haberi görebiliriz.

İnşallah yanılırım.

 

Anıl Koldaş

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..