Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah Beyaz Aşk'tan ''Eyvah'' Dedirten Başlangıç!

Siyah Beyaz Aşk'tan ''Eyvah'' Dedirten Başlangıç!
 

Onlarca dizinin bir hafta içerisinde ekrana geldiği, aynı gün içerisinde 4-5 farklı dizinin aynı yayın saati içerisinde yarıştığı televizyon dünyasının yeni üyesi Siyah Beyaz Aşk izleyicisine dün akşam merhaba dedi. Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi aşk dolu tanıtımları ile izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Bu ilgiyi beğenen Kanal D, İsimsizler'in düşen reytinglerini görünce diziyi hemen başlatma kararı almıştı.

İsimsizler'in cumartesiye alınıp kurtulması ile pazartesinin yeni yapımı olan Siyah Beyaz Aşk dün akşam resmen başladı. Sosyal medya üzerindeki yorumların birçoğunda olumlu şekilde bahsedilen Siyah Beyaz Aşk sabah saatlerinde gelen reyting sonuçları ile büyük şok yaşadı. Çünkü dizi 3 reyting grubunun 2'sinde ilk 10 dışında kalmıştı.

Dizi TOTAL grubunda 3.05 reyting ile 16., AB grubunda 4.38 reyting ile 6., ABC grubunda ise 3.52 reyting alarak 10.olabildi. Özellikle TOTAL grubunda kötü başlayan dizinin Star, ATV, Fox hatta Kanal D gibi kanalların haber bültenlerine dahi geçildiği görülüyor.

İlk bölümün telafisi olduğu kanısı yüzünden dizi hakkında %100 kötü konuşmak mümkün değil. Ancak hikaye olarak sıçramaya ihtiyaç duyma durumunun daha 2.bölümden zorunlu hale gelmesi çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.

Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır gibi tatlı dizileri erken final yaparak ekrana veda eden Birce Akalay'ın bu diziye de şanssız şekilde başlaması işin başka bir düşündürücü tarafı.

Söz, Kırgın Çiçekler, O Ses Türkiye, Kayıtdışı, Çukur gibi rakiplere karşı mücadele edecek Siyah Beyaz Aşk'ın İsimsizler'in reyting performansını aratması an meselesi gibi duruyor.

Neler olacağını haftaya hep birlikte göreceğiz.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..