Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 yaşında İstanbul doğumlu, devamlı sektör değiştiren, buna rağmen hala mesleği netlik kazanmamış, Türkiye'deki sistemin belki de sistemsizliklerin demenin daha doğru olduğunu düşünen, konuşmayı pek sevmediği için burayı tercih eden ve fanatik bir Beşiktaş taraftarı.

 
 
Beşiktaşlı tek yürek, tek bilek. Basın bunu da yazın!

İçimizden biri olmanızın sebebi belki de bu yüzden,boşuna demedik herkes beşiktaşlı olmaz diye,şu an içinde bulunduğumuz bu lig üzerimizde XL duruyor belki,ama herkes sizin gibi biraz cesaretli olup dişini gösterse,bu durum ortadan kalkacaktır,yazarlara,yorumculara,ben beşiktaşlıyım(!) diyebilip de arkada duranlara kapak olsun bu yazı,yüreğinize sağlık...

08 Ocak 2009 13:29
Fener'in galibiyet mucizesi

o kadar güzel yazmışsınız ki düşündüklerimin eksiği yokk fazlası var gerçekten,bayanlardan bunları duymak inanılmaz güzel birşey,çoğu erkekden daha bilgili ve gözlemcisiniz,tebrikler!bu arada geçen sene tek maçta şampiyonuğu veren fenerbahçe bence çok havaya girmesin,henüz herşey bitmedi,ben şampiyonuğa yürekten inanıyorum.

07 Mayıs 2007 10:54
Şampiyon olsak da olmasak da

şimdide aynı fikirdemisiniz,tamam söyledikleriniz çok doğru ama yanlış takım için konuştunuz,asıl sizin şampiyonluğunuz kutlu olsun.dış kuvvetlerin kime etkii olduğunu hepimiz gördük bu maçta.saygılar.

07 Mayıs 2007 10:45
 
Toplam blog
: 4
: 377
Kayıt tarihi
: 29.01.07