Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah İnci Finale Yürüyor!

Siyah İnci Finale Yürüyor!
 

Televizyon aleminin belli dönemleri oluyor. Bu dönemlerin en tuhafı, arka arkaya final haberlerinin geldiği dönem oluyor. Bu dönemde birçok dizinin korku yaşadığını, performansların aşağıya düştüğünü biliyoruz. İnsanlar ''ya biterse?'' korkusu ile çok tuhaf hareketler sergileyebiliyor. Bu yüzden final korkusunu üzerinde hisseden yapımların varlığı bir anda artıveriyor.

Bahsettiğim veda döneminin içerisinde olduğumuz şu günlerde bu final korkusunu iyice hisssetmeye başlayan yapımlardan bir tanesi de Siyah İnci.

Başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman'ın yer aldığı yapım yayınlandığı ilk günden beri bir türlü bekleneni veremediği konusunda büyük eleştirilere maruz kalıyordu. Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar ikilisinin gerisinde kalmaktan kurtulamayan yapım şimdi de Vatanım Sensin'in gazabına uğradı. 

Dün gece dizinin 7.bölümü ekrana gelirken, aynı saatlerde Vatanım Sensin yeni sezonuna resmen başladı. Vatanım Sensin'in öyle bir etkisi var ki, ondan hemen önce yayınlanan ve 1.5 dakika civarında süren Spor Gündemi isimli kuşak 3.65 reyting alarak 7.olmuş. Düşünün bekleyen insan sayısını. Bu atmosferde Siyah İnci'nin nasıl bir cevap vereceği merak konusu iken, dizi Vatanım Sensin'den fazlasıyla etkilendi.

Dizinin 7.bölümü TOTAL grubunda 3.92 reyting ile 9., AB grubunda 3.08 reyting ile 11., ABC grubunda ise 3.24 reyting ile 13.olabildi.

Birçok kanalın ana haberlerinden bile daha az reyting alan Siyah İnci'nin kanalını ve izleyicisini tatmin etmediği biliniyor. Reyting konusunda bu kadar gerilerde kalan bir işin sezon sonunu görmesi neredeyse imkansız gibi duruyor. İlk 10'a giremeyen bir işin nereye kadar gidebileceğini kestirmek de zor. Oyunculuğu, hikayesi, genel aurası iyi de olsa reyting olmayınca durum bu oluyor.

Öyle ya da böyle, Siyah İnci koşar adım finale gidiyor!

İzleyicisini de kanalını da yürekler ağızda bekletiyor!

 

Görünen köy kılavuz istemez dostlar.

Final yakındır.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..