Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah İnci Umutsuz Başladı

Siyah İnci Umutsuz Başladı
 

Büyük umutlar ile başlamak en sevdiğim şeydir. Bu yazı dilime de yansır. Ama bu sefer kötü haber vereceğim!

Star Tv’de ilk yayın günü olan, yapımcılığını Gold Film’in yaptığı Siyah İnci dizisinin sosyal medyada yer bulmasına rağmen reytingde bu kadar umutsuz bir tabloyu yakalaması çok zordur ve başardı. Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Berk Hakman’ın başrollerini paylaştığı diziye başlamadan destek verenlerdendim.

Buyurun yazım burada merak edenlere…

 http://blog.milliyet.com.tr/para-mi-ask-mi--siyah-inci-eylul-de-star-tv-de/Blog/?BlogNo=568379

Ama ne yazık ki sonuç beklediğim gibi olmadı.

Bence kanal da yapımcı firmada oyuncular da şoktadır!

Dün ( 28/9/2017) maç günlerinden biri olan Perşembe gecesi ilk yayınını gerçekleştiren Siyah İnci dizisi, ilk yayında dibe vurdu. Reyting listesinde en iyi yer bulduğu kategoride bile 9.sırayı alabildi.

Tam bir umutsuzluk tablosu!

Bir dizinin ilk yayınlandığı bölümün en azından ilk üçte olması gerekiyor ki toparlanıp birinciliğe oynayabilsin. Haydi, biz 5.liğe de razıyız! O bile sezon finalini görmesine yeterdi ama Siyah İnci’nin reyting tablosu 9, 11, 12….

Dereceler ümitsiz!

Artık maç sezonu başladı ve bundan sonra Salı, Çarşamba, Perşembe geceleri maç geceleridir, bu böyle biline! Bu gecelerde yayınlanan diziler nadiren 1.lik görürler. Alıştık bu duruma, kumanda erkeğin eline geçti mi, unut reytingi!

Üzülerek söylüyorum ki sanırım Siyah İnci dizisinin final tarihi konuşulmaya başlamıştır. Reyting sıralarında bu kadar aşağıda yer alınca ilk beşe girebilmek için bir şeyler yapmak gerekiyor ki kanal sezon ortasına kadar yayına göz yumsun. Biliyorsunuz reyting dediğimiz şey aslında bizi değil reklam verenleri ilgilendiriyor. Her reklam ki büyük marka reklamı kasaya nakit giriyor. İşler böyle olunca haliyle herkes reyting manyağı oluyor.

Ne yapılır konusu tabi ki kanal yöneticileri ve yapımcı firma arasında düşünülecek, ama Siyah İnci zor toparlar! Güçlü bir öykü, güçlü kadro reyting için yetmedi. Sonu hayırlı olsun!

Hayatta sonunuzun hayırlı olması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..