Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1971 Batman doğumluyum. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Grafik Bölümü mezunuyum. Şu anda Maliye'de görev yapıyorum. Bu Coğrafya'da doğmuş olmak hemgüzel hem de acı. İnsanların hayatının acı olmadan güzel olmadığını düşünüyorum. (Bu sözlerim yanlış anlaşılmasın, acının insanı bilgeleştirdiğine inanıyorum, yoksa mazohizm ..

Devamı
 
 
Tiran'ın gözyaşları

Hepimiz birer Tiran değil miyiz, erkek kadın ne farkeder? O sicim gözlerden inince bir başka oluyor, başka hissediyor insan

15 Haziran 2008 00:19
Ne olur orada ol

'Bana sefa düşsün, sana da zulüm Sensiz çok güzeldir yaşanan cefa On değil, yüz değil, binlerce defa Bana telefon etsen ne olur...' Leyla herhalde böyle düşünüyordur, Leyla ile Mecnun benzetmesinden hoşlanmıyormuş. Gerçekçi ol arkadaşım gerçekçi ol! (Ama sen bu numarayı aramaya devam edecekmişsin gibi bir his var içimde :)

04 Haziran 2008 13:13
Neyimsin benim

sevgili martimur, 70'lerin çocuğu olduğun İLK'lerinden o kadar güzel anlaşılıyor ki seni okuduğumda, ilk Eti Puf'umu yediğim, ilk Elvan gazozumu içtiğimi hatırladım. bizler ne güzeliz, ne şanslıyız değil mi? hayatı NEY'in sesinde olduğu gibi derinden büyük bir sevgiyle yaşamışız. sevgiler.

29 Mayıs 2008 14:58
 
Toplam blog
: 2
: 601
Kayıt tarihi
: 16.05.08