Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '13

 
Kategori
Siyaset
 

Siyaset ve gündem üzerine görüşler

Yaşadığımız topraklar artık bir tiyatro sahnesine dönmüş durumda, gün geçmiyor ki yeni bir trajikomik olay yaşanmasın. En son yaşananlar ise siyasi açıdan işin cılkının çıktığını gösteriyor.

Ilk değineceğim olay Adana valisinin "Gavat" skandalı; devlet adamlığı kavramı artık şekil değiştirmiş vaziyette. Eskiden devlet adamlığı ayrı bir ağırlık ve adap isterdi. Şimdi ise bu saydığım özelliklerden eser yok artık. Vatandaşına bu derece kaba ve bir devlet adamına yakışmacak hareketlerde bulunmak; geldiğin yeri ve seni oraya getirenleri hiçe saymaktır.  

Gündemi meşkul eden ikinci skandal ise "Kızlı-Erkekli" meselesi. Şunu açıkça söylemekte yarar var gençlerin daha genele yayarsak insanların özel hayatına karışmak kimsenin ne haddi ne de hakkıdır. Bu ister birey isterse devlet olsun kabul edikecek bir durum değildir. Rahat bırakın artık biz gençleri, biz size her konunun farkında olduğumuzu gayet net gösterdik. Bizi sizin istediğiniz şerkilde değiştirmenizi istemediğimizi kanıtladık. Intikam almayı bırakın artık, tarihgte gençlerin neler yapabileceğine tanık oldunuz. Aynı şeylerin tekrarlanmayacağını düşünmeyin. Biz Kemalist gençler herşeyi yapabilecek kudreti damarlarımızda hissediyoruz hiç merak etmeyin.

 
Toplam blog
: 18
: 424
Kayıt tarihi
: 06.12.11
 
 

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunuyum. Siyaset ve Spor ile ilgile..