Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '07

 
Kategori
Siyaset
 

Siyaset Zordur!

Siyaset Zordur!
 

Evet siyaset zor zanaattır. Siyasetle uğraşmak , iyi bir politikacı olmak isteyenlerin bazı özellikleride barındırması gerekir. Mesela bunlardan biri eleştiriye tahammüldür. Bir diğeride sabırlı , sağduyulu olabilmektir çünkü siyaset alkışların yanısıra protestolarıda beraberinde getirir. Alkışlanırken sevilirken siyaset yapmak kolaydır , zevklidir. Ama protesto edilirkende sakin olabilmek gerekir.
Ne yazıkki bugünkü iktidarımız eleştirilere tahammül etmek bir kenara dursun oldukçada sinirleniyor. Şehit cenazelerinde iktidar mensublarını protesto edenler hakkında Başbakan "terbiyesiz " , "maksatlı olarak görevlendirilmiş " diyor. Bir diğer iktidar mensubu ise söylenenleri "aynen iade" ediyor. Yani sakin olmak sağduyulu olmak gereken bir ortamda iktidar mensubları da sinirlenip ortamı iyice geriyor. İktidar partisinin görevi yapılan her eleştiriye sinirlenip cevap vermekmidir yoksa sakinlikle , olgunlukla karşılayıp görevini yapmakmıdır?
Bu iktidar 4 yıldır bu ükeyi yönetmektedir. Başarılı işler yapıldığında göğsünü gere gere meydana çıkıp ben yaptım demektedir. Bu kolaydır.

Bu 4 yıl boyunca terörde gözle görülür bir artış olmuştur. Yani bu iktidar terörle mücadele başarısız kalmıştır ve haliyle eleştirilmektedir Ama hala sayın başbakan çözüm üreteceğine "İçerideki 5 bin terörist bitti mi ki dışarıdaki 500 ile uğraşalım?" diye medyaya laf yetiştirmektedir.Yazık!

 
Toplam blog
: 11
: 2643
Kayıt tarihi
: 05.05.07
 
 

1979 Sakarya doğumluyum. Kocaeli İktisat mezunuyum. Askerliğimi tamamladım. Askerlikten sonra yurtdı..