Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Adem Güngör/FETHİYE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

http://blog.milliyet.com.tr/ademgungor

25 Aralık '12

 
Kategori
Parti
 

Siyaset

Siyaset
 

RESİM: Hasan Şimşek


 
Geçmiş dönemin belediye başkanlarındanHasan Şimşek'in Seydikemer değerlendirmesi 
 
Geçmiş dönemin Belediye Başkanlarından Hasan Şimşek’le yaptığımız görüşmelerde, Büyükşehir belediyeler yasasının Seydikemer için çok iyi olduğunu söyledi.
 
Muğla ilinde, Kemer Belediyesi merkez olmak üzere, elli iki köy ve beş belde Seydikemer’in mahallesi oldu. Kemer Belediyesi, Seydikemer ilçesi olarak belediye kuruldu. Kemer belde halkı ilçe olmanın sevincini yaşarken, şimdiye kadar belde belediye olarak durumunu koruyan Seki, Kadıköy, Eşen, Kumluova, Karadere beldelerimizde hayal kırırıklığına uğradı dedi.   Önümüzdeki günlerde Kaymakam göreve başlayacak. İlçe Emniyet Müdürlüğü de önümüzdeki aylara doğru teşkilatlanma sürecine girecekler, çok kısa süre içerisinde her şey birden değişmeyecek ama zaman içerisinde beklenen değişiklikler kendiliğinden ortaya çıkmaya başlayacak dedi.  Yöre kalkınmaya yönelik büyük bir potansiyele sahip, umarım nitelikli seçilmişler ve atanmışlar sayesinde Seydikemer ilçesi beklenenden daha kısa sürede gözle görülür bir değişim sürecine en kısa zamanda gireceğini söyledi.
 
Şimşek, bu süreçte Seydikemer için aday mısınız? Sorusuna şu cümlelerle cevap verdi. Görev verilirse her zaman bu görevi en iyi şekilde yapmaya hazırım ben o topraklarda doğdum büyüdüm o yörenin insanını ve ihtiyaçlarının neler olduğunu çok iyi biliyorum onun için Hemşerilerimizin 7 gün 24 saat hizmetinde ve emrindeyim dedi.          
 
Göreve gelmesi için değişim gerektiğini söyleyen Şimşek, Seydikemer için gönlümde yatan çok güzel bir siyasi oluşum projesi var bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz dedi.
 
 
 
Toplam blog
: 320
: 1741
Kayıt tarihi
: 16.04.09
 
 

Muğla Fethiye doğumluyum. Sanat okulu elektrik bölümü mezunuyum. Tarih ve Kültüre çok önem veriyo..