Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '08

 
Kategori
Siyaset
 

Siyasette değişim şart...

Siyasette değişim şart...
 

Günümüzde insanların siyasetçiye bakış açısı tamamen negatif durumda. Siyaset ve Siyasetçi en güvenilmezler arasında; Öyleyse ne yapmalıyız herkes şapkasını önüne koyup, enine boyuna düşünerek iktidarı ile muhalefeti ile doğru ve isabetli kararlar alarak Siyaset Kurmunu tekrar eski günlerine dönderebilirler.

Ben doksanlı yılların sonuna Yeniden Doğuş Partisi'nin Mersin'deki Siyasi örgütlenmesi çalışmalarında yer aldım ve 1999 seçimlerinde Mersin'den Milletvekili Adayı oldum. Genel Başkanımız Hasan Celal Güzel'in ve İl Başkanımız olan seçimlerde yine bizimle Vekil Adayı olan Süleyman Palt arkadaşımızla omuz omuza çalışmalarda bulunduk. Partilierimizle, çevremizdeki insanlarla çok güzel profil kaydettik; seçilemedik ama olsun dürüst siyaset, dürüst insan ve dürüst adayların en güzel örneğini verdik .O zamanlar siyaset kurmunda da ufak, tefek sorunlar vardı; zamanla yanlış yanlışı doğurdu. Şimdi suçlu aramaya kalkmayalım hayatta ölüm hariç herşeyin bir çaresi vardır estek ve kösteki bırakalım Asiye nasıl kurtulur ona bakalım. Mecliste, sokakta, yaşamın her alanında

Örnek olabilecek çalışmalara Türkiye'mizin ve insanımızın geleceği için Muhalefeti ile iktidarı ile imza atalım. Kısır çekişmeleri bir tarafa bırakalım, ceviz kabuğunu doldurmayan işlere zaman ayırmayalım. Telafisi mümkün olmayan tek şey zamandır. Türkiye'mizin kaybedecek zamanı yoktur.

Yerel seçimler muhalefeti ile iktidarı ile halkı ile bir sınav haydi bakalım kolay gelsin...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..