Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '18

 
Kategori
Dünya
 

Siyonizm Devşirmesi Müslümanlar Olunca Kudüs...

Siyonizm Devşirmesi Müslümanlar Olunca Kudüs...
 

O zamanlar daha IŞİD diye bir örgüt ismi yoktu. Yeni yeni boy gösteriyorlardı.

Cinayetlerine bir ABD’li, bir Güney Kore’li rehinenin ve bir de Bulgar şoförün boğazlarını keserek başladılar.

Sonra Müslüman öldürmeye başladılar. Ondan sonra hep Müslüman öldürdüler. Sadece Müslüman öldürdüler.

Irak’ta, Suriye’de, Türkiye’de, İran’da… sadece ama sadece Müslüman öldürdüler.

Sözüm ona cihat yapıyorlardı. İslam adına… din adına…

İlk kimi öldürdüler, anımsar mısınız?

Ortaokul 2. sınıftan üniversiteyi bitirip işe girinceye kadar bugün Sancaktepe adını almış olan Keçiören’e bağlı Ayvalı Yükseltepe’de oturuyorduk. Benden 7 yaş küçük kardeşim de ilk okula başlamıştı.

Yükseltepe göbekte kahvehane işleten komşumuz Kamber Amca vardı. Oğlunun adı Murat idi. Murat, kardeşimle aynı sınıftaydı.

Hepimiz büyüdük, ekmeğimizi elimize aldık, oraya buraya savrulduk.

Irak’ta çalışıyormuş. Felluce’de kaçırmışlar. Bir gün bütün televizyonlar, Tevhit Cihat adlı dinci örgüt tarafından kaçırılıp boğazı kesilerek öldürülen Türk işçi haberi geçtiler.

Kardeşim aradı… Irak’ta öldürülen Murat’ın, sınıf arkadaşı ve Kamber amcanın oğlu Murat olduğunu söyledi… Emin misin, dedim, görüntülerini yayınlıyorlar, O… dedi.

Kamber amcanın kıraathanesinin adı “Yüce Kıraathanesi”ydi.

Çocuğa Müslüman olduğunu kanıtlaması için namaz kıldırmak istemişler. Alevi olduğundan tam bilememiş… Acımadan katletmişler…

Murat’ın ateşi yüreklerimizi kavurdu. Genel yaklaşım nasıl olduydu, anımsar mısınız? “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” şeklindeydi…

Sonra ne çok adam öldürdüler benzer vahşi yöntemlerle…

IŞİD adını aldılar… Acımasızlıklarıyla dünyaya korku saldılar.

Yıllarca, binlerce adam kestiler.

Ondan önce de vardılar.

Bir ara Türkiye’de de boy gösterdiler. Onlar da domuz bağı işkencesiyle adam öldürüyorlardı.  “Hizbullah” adını koymuşlardı örgütlerine…

Sonra Suriye’de ortaya çıktılar.

Çatılardan atıp öldürdükleri insanların ciğerlerini mi yemediler… Diri diri adam mı yakmadılar…

Bir de FETÖ’leri vardı mesela… Bünyesinde yer aldıkları kuvvetlerin uçaklarıyla kendi meclislerini, polislerini bombaladılar, karşı koyan savunmasız insanları topluca katledebildiler…

Örnek çok. Saymaya gerek var mı, çeşitlendirmeye, kanıtlamaya…

İslam adına, din adına sadece ve sadece Müslüman öldüren bu katil sürülerinin ortak özellikleri neydi, bilir misiniz?

Tek bir ortak özellikleri vardı, İslam coğrafyasında taş taş üstünde komayan ABD emperyalizmine ve siyonizme ses etmemek…

Bunlar, hiçbir zaman, ne yapmış olurlarsa olsunlar, İslam coğrafyasında ne kadar terör estirmiş olurlarsa olsunlar, ne kadar kan dökmüş, katliam yapmış olurlarsa olsunlar, bırakınız silahlarını çevirmiş olmayı, ağızlarından tek bir kınama sözcüğü dahi duyamadık…

Türkiye’de Devleti ele geçirip darbe yapan terör örgütü FETÖ’nün ABD’de mukim elebaşısı Fehulllah’tan bugüne kadar ABD-İsrail karşıtı tek bir söz işitmiş olan var mı?

IŞİD benzeri ve türevi caniler sürüsünden bugüne kadar ABD-İsrail karşıtı tek bir eleştiri duyan, bilen var mı?

Neden, biliyor musun? Çünkü onlar, ABD-İsrail beslemeleri… Onların devşirmeleri… Paralı askerleri… Ve de emin ol, Müslümanlar… Ama işte öyle Müslüman.

Sadece onlar mı?

Eskiden yalnızca Kaddafi’nin, Saddam’ın, Esad’ın biraz sesi çıkardı, onları susturdular. Geride kalan Arap ülkelerinden, liderlerinden sesi çıkan var mı?

Bırakın ses çıkarmayı, bugün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, hatta Mısır… ABD-İsrail saldırganlığının arkasında durmuyorlar mı?

ABD, Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağını söyleyince sözüm ona gösterilen tepkiler ne de çabuk söndü… Ve bunun hayata geçirileceği an tepki gösteren Filistinlilere dönük toplu katliamdan da çekinmediler…

Bakmayın siz bir iki cılız tepkiye… Bayrakları yarıya indirerek, büyük elçileri bir süreliğine ülkelerine göndererek, birkaç gün sonralarına büyük mitingler için randevulaşılarak… gösterilen sözüm ona tepkilerin bir işe yaramayacağı, önceki benzerlerinden yeterince anlaşılmıyor mu?

“Efendim… Kudüs’ü vermeyiz!”

Bak ne diyeceğim…

Kudüs’ü ister ver, ister verme!

Sen daha halen sorun Kudüs sanıyorsun… Kudüs onların umurlarında mı sanıyorsun? Ne Kudüs’ü kardeşim? Adamlar koca koca haritalar yayınlamışlar, projelerden bahsediyorlar, coğrafyanda taş üstünde taş komuyorlar, ülkeleri işgal ediyorlar, insanları birbirlerine kırdırıyorlar, ülkeleri bölüyor, un ufak, param parça ediyorlar… Hedefte İran var, Türkiye var… diyorlar, sen “Kudüs de Kudüs” diyerek, öyle zannederek, öyle zannettirerek sadece onların değirmenlerine su taşımış olmuyor musun?

Kudüs’ü bu kadar düşünüyordun da, Kaddafi’nin linç edilmesine, Libya’nın parçalanmasına, Irak’ın bölünmesine, İsrail’in en büyük düşmanı Suriye’nin darma duman edilmesine neden, razı oldun, hatta alkışladın?

Kudüs, sadece ve sadece patlatılacak büyük dinamit yığınının fitilinin ucudur. Fitil tutuşturuldu, o dinamit her nereye yerleştirildiyse, orası patlayacak!

Görmezsek arkadaki büyük hesapları, Kudüs diye diye kimbilir kime hizmet ederiz de, ruhumuz bile duymaz.

Ağzımızı değil, gözümüzü açmamız lazım.

 

Kenan IŞIK

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 2964
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Mülkiye mezunuyum. Emekli müfettişim. Ankara'da yaşıyorum. S'oligarşi isimli kitabı yazdım. Kitap..