Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '11

 
Kategori
Güncel
 

Siz bunlardan korkun…

Siz bunlardan korkun…
 

Geçtiğimiz hafta şehadet mertebesine ulaşan askerlerimizin haberini aldığımızda hepimizin içi yandı. Yine ocaklara ateş düştü. Çocuklar yetim kaldı ve güneş suyu yaktı.

Gündoğumunu ve günbatımını sırtındaki mermide gezdiren, Bilge Kağan’dan el alan, peygamberine şahadet sözü verip alnında ışık saçan, Ertuğrul Gazi’nin, Osman Gazi’nin emanetini Anadolu’nun çilesini sahiplenen, ‘Dün biz vardık; bugün biz varız.’ sözünü haykıran, ‘devlet ebed müddet’ fermanı ile sonsuza kadar hakimiyet, sonsuza kadar devlet, sonsuza kadar millet diyerek bu topraklara mührünü nakşeden Mehmetçiği, verdiği son nefesinde gökten ecdadı inerek o pak alnından öptü. Kanını bu millete helal etti.

Lakin gözlerine perde inenler bunu göremezler. Onlar kendi planlarının işlediğini zannederler. Hâlbuki bu yolda kanları ile işaret bırakanlardan korkmaları gerekir. Kimler, neyden mi korkmalı?

Hain pusular kurarak bu vatanı bölebileceğini, emellerine ulaşabileceğini zanneden zavallılar,

Mecliste teröristlerin taşeronluğunu yapanlar, etnik bölücülük yaparak milleti ayrıştıranlar, Habur’a Türkiye’nin yeni yüzü diyenler, terörist kelimesinin kullanılmasının karşı tarafı rencide ettiğini savunanlar, terörist başına ev hapsinin olması gerektiğini savunanlar, özerklik isteyenlerin taleplerinin tartışılması gerektiğini söyleyenler, milleti beylik sözlerle teskin etmeye çalışanlar, gündem değiştirerek yaşanan acıları unutulacağını sananlar, yazılarıyla milletin zihinlerini dönüştürmeye çalışıp hain istekleri masum gösterenler, genel kurul toplantılarında teröristlere kahraman dedirtenler, Türkiyelilik sevdasına düşüp bu topraklardan Türk’ün mührünü silmek isteyenler, Devleti basit bir yapı olarak görüp devlet gücünden habersiz olanlar, milli devleti ve bayrağı hazmedemeyenler,

Siz korkun….

Şehit annesinin tevekkülünden korkun…

Şehit çocuğunun gözyaşından korkun…

Oğul kokusuna hasret babanın, ananın ahından korkun…

Yavrusunu toprağın bağrına gönderen annenin babanın ‘Vatan sağolsun’ sözünden korkun… Her şehit haberi geldiğinde yanan milyonların sözlerinden korkun… Şehitleri toprağın bağrına uğurlayarak haykıran kalabalıkların ayak sesinden korkun… Bu bayrağın altında yaşamayı bir onur kabul eden, onun uğruna bir güneş gibi batmayı kendine kader sayan bu milletten korkun… Bu topraklarda doğup bu topraklarda ölmeyi seçen insanların vatan sevgisinden korkun… Bütün uğraşlara rağmen ayrışmayan, kimseyi öteki olarak görmeyen, kader birlikteliği yapan insanımızın kardeşliğinden korkun… Sabrı zorlanan bu milletin sabrından korkun… 

 
Toplam blog
: 26
: 1002
Kayıt tarihi
: 01.04.10
 
 

Tokat Erbaa doğumluyum. Okumayı seviyorum. Siyaset, tarih ve edebiyat ilgi alanlarım. Hayatı anla..