Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '09

 
Kategori
Danışmanlık
 

Siz

Siz
 

Geliştirilmiş ve başarıya odaklanmış forumunuzun bulunması için, arayanlara yardım etmelisiniz. En iyi forumu kurmuş ve yapılaşmış olsanız da, forumundan kimsenin haberi yoksa, bu pek bir işe yaramaz. Ne kadar kolay bulunursanız, o kadar iyi olacaktır sizin için.

Bu sayfanın genel amacı, forum yönetimidir. Arama motorlarının çalışma prensibi, pazarlama ve diğer bu tür yararlı bilgiler, bu sitenin içeriğinin dışındadır. Yine de bu bölümde, kullanabileceğiniz bazı popüler forum yükseltme fikirlerini tartışacağız.

Siz

Yükseltme, sizle başlar. Öncelikle yarattığınız şeyden gurur duymalısınız. Forumunuzun konusu ile ilgili birine rast gelirseniz, (tanışarak, sadece tanıdığınız kişilere değil), ona web sayfanızdan bahsedin. Ancak, forumunuzdan bahsetmek için insan aramayın. Görmezden gelinebilir, ve sonuç olarak bir spam yayıcısı olarak etiketlenebilirsiniz.

Yürüyen bir billboard olmalısınız. Web sayfanız hakkında konuşmaktan ziyade, her türlü e-posta imzanızda, anlık mesajlaşma hesaplarınızda ve sosyal network profillerinizde forumunuzun linklerini barındırmalısınız. Birden fazla internet sayfanız varsa, bunları birbirine köprüleyin. Reklam yapabileceğinizden emin olduğunuz forumlarda reklamınızı kullanın. Ancak emin değilseniz, önce yöneticiye sorun. Dediğim gibi, spam yayıcısı olarak damgalandığınızda, reklamınız sizin dezavantajınıza dönüşecektir. Diğer forumlardaki üyelerden saygı bekliyorsanız, sizde saygı göstermelisiniz.

 
Toplam blog
: 22
: 3752
Kayıt tarihi
: 03.05.09
 
 

Deniz Yakut, Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği öğrencisi. Şu anda, aktif olarak 190 bi..