Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '06

 
Kategori
Futbol
 

Size hiç yakışmadı ?

Size hiç yakışmadı ?
 

Futbol federasyonu ile ilgili kıyamet kopuyor. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı M. Ali Şahin' in yaptığı açıklamalar sonrasın da Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy açtı ağzını , yumdu gözünü. Ne devletin zirvesinde spordan en üst düzeyde sorumlu olan bir devlet adamına, ne de futbolun en üst düzey seçilmiş patronu Haluk Ulusoy' a bu sözler yakıştı.

Sayın M. Ali Şahin' in elinde yetki var. İsterse bu yetkiyi kullanarak genel kurulu toplayabiliyor. Peki niçin yapmıyor da ortalığı bu kadar geriyor? Eğer orada bir suç veya yanlış bir şey varsa , devletin spordan sorumlu bakanı buna hemen müdehale etmesi gerekmiyor mu? Bu işler çocuk oyuncağı mı? Ha Sayın Ulusoy yönetimi etmiş ha bakan yetkisini kullanarak genel kurulu tekrar toplamış ne fark eder? Sayın bakanın buradaki acizliğine hiç bir anlam veremedim. Yaptığı devlet ciddiyetine de hiç yakışmıyor.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy' a gelince. Spor ile siyaset çok farklı şeyler. Birbirinden ayrılması gerekiyor. Sayın M. Ali Şahin' e kızdığı için bir muhalefet partisi lideri gibi siyasi açıklamalar yapması bir spor adamının ağzına hiç yakışmadı. Mahallede çocukları gibi " bana böyle diyorsun ama sana da böyle " diyorlar gibi basit çekişmeler Sayın Ulusoy'ı yüceltmedi hatta daha da güç durum da bıraktı. Hem spordan sorumlu devlet bakanı, hem de kendisini oraya oturtan kulüplerin birliği artık Sayın Ulusoy'un istifa etmesi gerektiğini söylüyorsa artık adam olanın o koltuğu bırakması gerekmez mi?

Birisi devletin en tepeside ki spordan sorumlu bakanı, diğeri ise futbolun en tepesindeki futbolun patronu. Bu iki ismin tek hedefi Türk futbolunun ve kulüplerimizin önünü açmaktır, tıkamak değil. Sizlerin yaptığı yanlışlar, sizlerin yaptığı hatalar maalesef kulüplerimize de kötü örnek olmaktadır. Birleştirici ve toparlayacı olmanız gerekirken, kavgacı bir görüntü çizmeniz nedeni ile gerilen ortam kulüplerimize de yansımıştır. Siz bunları toparlayacak kurumların başında olmanıza karşın yetersiz kalmaktasınız, şunu unatmayın ki " deveden büyük fil var". Siz kendinizi toparlamazsanız, millet her ikinizi de toparlar.

 
Toplam blog
: 6
: 736
Kayıt tarihi
: 29.12.06
 
 

Hayata olumlu bakan bir insanım. Tek negatif yanım kan grubum (0 Negatif). Medya. siyaset ve spor il..