Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '10

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Size uygun besleniyor musunuz?

Uykunuza dikkat diyor, günlük sporunuzu aksatmıyor ve mümküm olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyor olabilirsiniz. Buna rağmen sebebini anlayamadığınız kronik halsizlik, başağrısı, sürekli kaşıntı gibi sorunlarınız olabilir. Kronik enflamasyon, sebebi direk olarak anlaşılamayan hayat kalitesini düşüren, iş gücü kaybına yol açan uzun süreli sendromların temel nedenir. Yediğimiz gıdalardan bazılarına duyarlı olabiliriz ve bunları sürekli tükettiğimizde kronik enflamasyona ve ona bağlı sıkıntılı sendromlardan şikayetçi olabiliriz. Bu gıdaları diyetimizden çıkardığımız takdirde bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Hangi besine duyarlı olduğumuzu bildiğimiz takdirde bu mümkündür.

Bir kişiye özgü gıda duyarlılığı testi olan ImuPro sizin 271 gıdaya karşı duyarlılğınızı belirleyerek size dokunan gıdalardan uzak durmanıza olanak sağlar. Kendi yapınıza göre ayarlayacağınız bir diyetle daha sağlıklı ve uzun yaşamanız mümkündür. Örneğin glutene duyarlıysanız ve sizde şişkinlik yapan makarnayı diyetinizden çıkarmanız daha kaliteli, daha verimli bir hayat sürmenizi sağlayabilir.

ImuPro tükettiğiniz gıdaların çoğunun bileşkesi olan 271 ayrı gıda yapısına karşı kişisel duyarlılığınızı belirleyen bir testir. ImuPro hangi gıdaya ne ölçüde duyarlı olduğunuzu söyleyerek bu gıdalardan uzak kalmanızı mümkün kılar ve daha kaliteli bir yaşam için bir fırsat sunar.
 
Toplam blog
: 19
: 491
Kayıt tarihi
: 26.05.10
 
 

Diyetisyen akademisyen..