Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '20

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Sizi gidi makarnacılar

Sizi gidi makarnacılar. Ak partiye oy verenlere kömürcü makarnacı diye dalga geçiyorlardı.15 Temmuz Ülkeye diz çöktürme çabasının olduğu ihanet gecesinde birileri makarna ve bankamatik kuyruğuna girdi.

Cuma akşamı bu hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Keşke bu ilan ediliş sırasında açık olacak yerlerin listeside eş zamanlı olarak yayınlansaydı. Bazıları da haberin resmi açıklamadan önce medyaya düştüğünü söylüyor.

Neyse notumuzu düşelim. Ama millet marketlere hücum etti. Saat dokuzda kapanması gereken marketler mesafe kavramının yerle Bir olduğu merkezler oldu.

Sanki Hazreti Yusuf’un rüyası tabir edilmişte kıtlık günleri başlayacakmış gibi bir alış veriş çılgınlığı başladı. Diyorlar ki keşke Hükümet bu yasağı gündüz açıklasaydı. Yahu gündüz açıklasaydı daha çok alış veriş olur ve daha çok kişiye virüs bulaşırdı.

Kitle psikolojisini az çok biliriz. Bu kararın gece açıklamasından dolayı Hükümeti suçluyorlar. Bence Hükümet doğrusunu yaptı. Sadece eş zamanlı olarak fırın eczane ve diğer yerlerin açık olacağını da açıklayabilselerdi harika olurdu. Peki, benzinlikteki kuyrukları nasıl açıklayacaksınız. Bu açıklanacak bir durum değil kimin makarnacı olduğunu da bir kez daha görmüş olduk. Salih ARIKAN, Tel:  0 506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..