Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Sizin sevgiliniz hangisi?

Sizin sevgiliniz hangisi?
 

O piti piti piti....Ya şundadır, ya bunda...


Önce etekler tayyörler rafa kalktı, sonra pantolonlarımıza ortak oldu kadınlar. Zaman içinde erkeklerden daha çok sahiplendiler pantolon giymeyi belki de Sonuçta, etek, tayyör giyen kadınların o zarif oturuşlarından, göz zevkimizi okşayan salınarak yürüyüşlerindeki estetikten mahrum kaldık, hatta düşlerimiz yıkıldı desem yeridir.

Moda ve kozmetik endüstrilerinin baş döndürücü bir hızla gösterdiği gelişme, her mevsim getirdiği  yenilikler, en büyük takipçisi ve uygulayıcısı olan kadınları çılgın bir arzu ve hevesle peşi sıra sürüklüyor günümüzde. Yıllar önce, takma saçlara postişlere alışmşıtık. Ama daha sonra, takma kirpikler, tırnaklar ve de lensler çıktı ortaya. En çok da lensler şaşırttı biz erkekleri. Öyle ya, bir gün yeşil, bir gün mavi, bir gün kara gözlü olabiliyordu artık, kadınlar. Renkli, tatlı düşlerimiz birer balon gibi sönecek miydi? Bir hayal kırıklığı yaşanırsa, bundan sonra karşımıza çıkacak, hayatımıza girecek kadınlara nası güvenecektik? Önceden test şansımız da olmadığına göre.!

Hele bir de, aşık olmuş ve derin hislerle bağlanmışsak, yaşanacak hayal kırıklığı bizi nerelere sürüklerdi acaba; Martin Robin'in şarkısında dediği gibi; " Bir kalp bir kalbe elveda dediğinde /
Bir kalp üzgündür, br kalp buruk kalır geride" diyerek onu hemen unutabilir ve bir başka aşka yelken açabilir miydik?

Ne yapıyor bu kadınlar böyle bize? Hem aklımızı başımızdan alıyor, tüm duygularımızı kamçılıyor coşturuyor ve sonra da sudan çıkmış balığa döndürüyorlar bizi. Oysa bir bilseler, erkeklerin belki de büyük bir kısmı, hafif makyajlı, rahat, uyumlu giysiler içinde, çiçek kokulu parfümü, yüzünde gülümsemesi ile rahat, güvenli tavırlar sergileyen kadınları ne kadar beğenirler.




bir gün sarışınsın
bir gün esmer
bir gün kumral
söyle hangisi sensin
bir gün yeşil gözlerin
bir gün mavi
bir gün kara
söyle hangisi sensin
bir gün sandalet giyersin
bir gün topuklu
bir gün de bot
bir gün pantolon giyersin
bir gün etek
bir gün de şort
bilmem ki sen
bunların içinde misin
değil misin
söyle Allah aşkına, sen kimsin?



 








 

 

 
Toplam blog
: 220
: 2018
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

Yazmak, ufkun da ötesine taşan engin bir serüven gibi gelir bana ve gençlik yıllarımdan bu yana v..