Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Sizler, gerçekten Atatürk ve Cumhuriyet aleyhtarı mısınız?

Sizler, gerçekten Atatürk ve Cumhuriyet aleyhtarı mısınız?
 

Merhaba sevgili okurlar,

Ülkemizde, maalesef ki AKP, demokrasi adına ve onu kullanarak, geçmişte söylediklerini gündemden uzak tutmak adına, farklı yöntemler kullanarak, sanki bir takım gizli amaçlarına ulaşmak için inanılmaz bir şekilde, ne halkı, ne muhalif siyasi partileri ve ne de T.S.K.'nin açıklamalarını ve uyarılarını dikkate almayarak, pervasızca ve inatla çalışmalarına devam etmektedir.

Bu, çalışma ve söylemler öyle bir hale gelmiştir ki, AKP hükümeti dün yaptığı açıklamayla, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN TEK VE YEGANE KORUYUCUSU VE KOLLAYICISI OLAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ GENEL KURMAY BAŞKANINI kendisine bağlı bir memur gibi değerlendirebilmekte, O'nun açıklamalarını, uyarılarını adeta hafife alabilmektedir.

AKP, şunu çok iyi bilmelidir ki, Türk Silahlı Kuvvetlerinin asli görevi, Türkiye Cumhuriyetini, Atatürk ilke ve ınkılaplarını korumak ve kollamaktır. Bu çerçevede, içeriden ya da dışarıdan gelebilecek her türlü tehdide karşı önemli bir görevi vardır.

Siz, AKP hükümeti, TSK'yı, yaramaz bir memur gibi algılayamaz, onu küçümser bir tavırla tahrik edemezsiniz, etmemelisiniz.

Siz, Genel Kurmay Başkanlığı'nın dikkat çektiği konulara yoğunlaşarak, olayın üzerine gitmek yerine, konuyu farklı bir şekilde değerlendirerek onları eleştirmekle, büyük bir yanlışın içerisine girmektesiniz.

Sizleri basında yer alan, geçmişte, Atatürk ve Cumhuriyet aleyhinde söylediklerinizi tekzip etmeye ya da doğrulamaya çağırıyorum. Sizler, gerçekten Atatürk ve Cumhuriyet aleyhtarı mısınız?

 
Toplam blog
: 407
: 877
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

15.12.1950 Mersin doğumluyum. İzmir Ticari İlimler Mezunuyum. Bir Kamu Kuruluşundan  Şube Müdürü ..