Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

SİZLER DE KENDİNİZE GELİN!

SİZLER DE KENDİNİZE GELİN!
 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bölücü Terör Örgütü mensubu 34 kişinin teslim olması sırasında oluşan görüntülerden hoşlanmamış ve şöyle konuşmuş:

“Kendinize gelin. Görüntüler, hoş görüntüler değil. Tasvip etmiyorum. Bunlar provokatif görüntülerdir. Bir yandan kan dursun diye uğraşılırken, bunun değerini anlamayıp, bu tip gösterilerde bulunmayı tasvip etmek mümkün değildir. Bu bakımdan da herkesin şöyle bir kendine gelmesini ve yapılan bu büyük işler karşısında ölçüsüz davranışlardan kaçınmasını tavsiye ediyorum…” (Hürriyet, 22.10.2009)

Biz de halkın sesi olarak buradan tüm devlet yetkililerine sesleniyoruz ve uyarıyoruz: Kendinize gelin! Bu ülke sizlere; eşkıyalar sınırlarımızdan galip bir ülkenin sözde askeri gibi zafer işareti yaparak, elini kolunu sallaya sallaya geçsin ve Meclisteki yandaşları tarafından davul zurnayla karşılansın diye emanet edilmedi. Kanı durduruyoruz bahaneleriyle ülke bölücülere teslim ediliyor. Suçlular serbest kalıyor, suçlarının ne olduğunu bilemeyen ülke sevdalıları aylardır içeride yatıyor. Dağdan inen eşkıyaların suçsuz olduğu neye göre kanıtlandı? Eşkıya ile birlikte dağa çıkan biri
yardım ve yataklık suçu işlemiş olmaz mı? Biz hukukçu değiliz ancak bu sorunun cevabını hukuk mensupları halka açıklamak zorundadır.

Şehit ailelerinin yüreğinde evlat acısının yanı sıra bir de devlet eliyle kor ateşler yakılıyor; gazilerimiz kahroldu! Madalyalarını ve takma ayaklarını yerlere fırlattılar! O takma ayaklar acaba kimlerin yüzünde patladı? Cumhuriyetimizin 86. yılında, sergilenmekte olan bu görüntüler ve sınırda yaşanan utanç verici tablo kanımıza dokundu, ağrımıza gitti! DTP, Bölücü Başı’yla birlikte hareket ediyor. Onların anladığı manâda barış; kendi devleti, kendi askeri, kendi polisi olan bağımsız bir devlet kurmaktır. Hâlâ anlamadınız mı?

1984 yılında Eruh’ta başlattıkları ilk saldırıda dört askerin kanına girdiler ve o uğursuz günü de bayram ilân ederek kutlamalar yaptılar. Bugüne kadar altı binin üzerinde askerimizi şehit ettiler. Binlerce yaralımız var. İşte siz bunları afettiniz! Affederken kime sordunuz?

Gazilerimize verdiğiniz devlet övünç madalyalarını alıp teröristlere verin! Onlar bunu gerçekten hak ettiler! Hatta eliniz değmişken DTP’lilere de birer tane verin! Verin ki daha fazla aşka ve şevke gelsinler!

Bu ülkeye sahip çıkmak için oradasınız! Eşkıyaya kucak açmak için değil!

Sizler de kendinize gelin!

 
Toplam blog
: 516
: 1080
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

1955 Ankara doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. İstanbul'da uzun yıllar..