Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '09

 
Kategori
Öykü
 

Şizofrenik cinayet

Şizofrenik cinayet
 

şizo


Yaşlı adam odanın ortasında sağa sola yürüyor, parmakları belirli belirsiz düzensiz kesilmiş sakal ve bıyığını ovuşturuyordu. Kafasını iki de bir sallayarak kan çanağına dönmüş gözlerini sandalye de bağlı olan henüz oniki yaşında ki kıza dikerek öfkesini bir kat daha artırıyordu. Kız üzerinde henüz çıkaramadığı ve uzun zamandan beri kirli olarak giydiği okul ünüforması ile oturtulduğu yerde kireç gibi bembeyaz olmuş, kapatılmış ağzından olmasa da gırtlağından inleyebiliyordu. Üzerinde belki kaç zamandır yıkanmamış elbisesi ile oda da gezinen adam etrafa çok kötü bir koku saçıyor, sapsarı olmuş dişleri ile arada bir gülümseyerek çirkinleşmiş görüntüsünü artırıyordu. Yaşlı adam bir kez daha kıza dönerek :

- Söyle ne zaman öldürecektin beni ? planın nerede, her şeyi biliyorum, sana söyle dedim.

Üzerine üzerine bağırılan kızın korkudan damarlarındaki kan çekilmiş biçare vaziyette olduğu yerde titriyor ve inleyebiliyordu sadece. O kadar sıkı bağlanmıştı ki hiçbir yerini oynatamıyordu. Yaşlı adam bir aralık evin diğer odasına doğru gitti ve bir hayli yüksek bir sesle ‘ Evet, evet doğru söylüyorsun, küçük olmasına hiç bakılmamalı ne şeytandır o ben de bilirim bir ay oldu planı yapalı, öldürecekti beni, ah kardeşim iyi ki uyardın beni ya sen olmasaydın ne yapardım ben? ‘ dedi ve bir müddet sustuktan sonra tekrardan aynı ses tonuyla fakat bu kez anlaşılmayan bir dil ile ‘ CAZNADAN FER ZAY KACDANGIH SAHJIYDAN’ dedi, birkaç kez aynı cümleyi tekrarladıktan sonra kızın yanına döndü. Kız hala bağlı olduğu sandalye de inliyor çözemeyeceği ellerini yerinden oynatmaya çalışıyordu. Yaşlı adamın öfkesi bir kat daha artmış odanın içerisinde bir hayli hızlı adımlarla dönüyordu. Birden bire aklına bir şey gelmiş gibi durdu, odada ki çekyatı açarak altına koymuş olduğu eski gazete parçalarını çıkardı ve yere rastgele saçtı. Yere saçılan gazetelerin üzerinde kalemle işaretlemeler yapılmış, bir takım harfler karalanmış, bazı yerleri ise düzenli bir şekilde yırtılmıştı. Yaşlı adam elleri ile gazetenin bazı parçalarını havaya kaldırıyor kulakları tırmalar bir sesle kahkaha atıyor sanki bir zafer kazanmış insan edası ile kıza dönerek :

- Küçük şeytan seni öldürmem gerek, bak bütün yazılar seni gösteriyor benim katilim olacak seni, dedi ve tekrardan odayı dolduran sesi ile kahkaha attı yaşlı ve bakımsız adam. Bu sözleri de söyledikten sonra hızlı bir şekilde evin mutfağına doğru yürüdü ve elinde büyük bir bıçak ile odaya geri döndü. Elindeki bıçağı kızın önüne bıraktı ve kendisi de kızın bacakları önünde diz çöktü ellerini iki yana açarak bilinmez bir dil ile tekrardan bir şeyler söylüyor birden bire gülümsüyor ve aniden ciddileşiyordu. Gözlerini kapatmış dua eder vaziyette bir süre bekledi. Ufak kız artık ağlayamıyordu korkudan şoka girmiş, gözlerinden kendinden bağımsız yaşlar akıtıyordu. Bu durumunu bozan bıçak darbesi ile irkildi vücudu aniden, ufak kızın ayak bileği kesilmiş parmak uçlarına doğru sıcak kan süzülmeye başlamıştı artık. Ayağı dengesiz refleksler gösteriyor, kızın boğazından gelen inleme sesi daha bir şiddetleniyordu. Yaşlı adam bir ayin edasında çömeldiği yerden ayağa kalkarak kızın etrafında dönmeye başlamış, delinmiş çorabının ucundaki başparmağı yerde birikmiş sıcak kana temas ettikçe daha bir haz duygusu yükseliyordu. Bıçak darbesi ile kendine gelen kız tüm gücünü ellerinde toplamış fakat timsahın ağzına düşen ceylandan farksız durumundan bir haber kurtulmaya çalışıyordu. Artık tamamen kendini kaybetmiş vaziyette kızın etrafında dönen adam elindeki bıçağı kızın vücuduna rastgele saplıyor diğer yandan da sapsarı olmuş dişleri ile odanın içerisini dolduracak bir ses tonu ile kahkaha atıyordu. Zaten kirli olan ünüformasının tamamı taze kana bulanmış ufak kız artık can veriyor boğazından gelen iniltiler hırıltıya dönüyordu. Yaşlı adam artık kızın etrafında dönmüyor elindeki bıçak ile tam karşısına geçerek can vermesini bekliyordu. Artık kızdan gelen ses kesilmiş ince zarif cansız boynu yana düşmüş vücuduna can veren ruhu çıkıp gitmişti. Yaşlı adam ne yaptığından habersiz eliyle yüzünü ovuşturuyor ve derin derin soluk alıp veriyordu. Daha fazla bu şekilde bekleyemeyerek odada ki çekyatın üzerine öylece uzandı ve uyudu yaşlı adam.

Şehir, televizyon haberlerinde çıkan şizofren babanın beraber yaşadığı kızını yaptığı ayin ile nasıl öldürdüğünü dinledi. Birkaç yaşlı uzman gece yarısı verilen programlar da yapılan yanlışları tartıştı, konu hakkında ki görüşlerini söyledi ve rafa kaldırıldı cinayet dosyası.

 
Toplam blog
: 11
: 394
Kayıt tarihi
: 02.09.08
 
 

Yüksekokul mezunu bir emniyet mensubuyum. İlgilendiğim tek konu yazmak olsa gerek. Yorumlarınız için..