Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '18

 
Kategori
Spor
 

Slimani, Aleksiç, Pereria ve Cocu Yeni Transfer İster mi..?

Dün Malatyaspor'u anlatırken Fenerbahçe için çok zor maç olacağını söylemiştik. Görüyorduk Malatyaspor 'un kazanmaya en az Fenerbahçe kadar yakın olduğunu...

Malatyaspor oyun karakteri itibarı ile çok iyi mücadele eden bir takım.Takım halinde oynamaya gayret etmeleri en büyük avantajları. Kadroları da geçen sene ki lig tecrübeleri de çok olumlu.

Öncelikle hem Cocu hem de Comolli gördü ki ; Bu takımın santraforu olmadan maç kazanması gerçekten zor. Bu yüzden Slimani yi fazla da bekletmeden Malatyaspor karşısına sürdüler. Ancak yeni gelen bir oyuncu için ilk maçta mucize yaratması çok zor.

Ve yine gördüler ki gideceği açıklanan Guilano elbette kötü oyuncu değil ancak Fenerbahçe ortasahasında oyunun kontrolünü ele alan,yönlendiren,takımı organize eden bir oyuncu da değil.

Bu alanda lider, takımı toparlayacak, hareketli bir oyuncu ister mi Cocu?

Malatyaspor maça orta alanında 2 hareketli adamı olan Pereria ve Aleksiç 'in geliştirdiği ataklar ile başladı.Pereria geçen sene çok kritik gollere imza atmıştı bu senede maçın başlarında Fenerbahçe defansını oldukça zorladı.

Malatyaspor her iki kanattan da Fenerbahçe defansını Boutaip 'in de ceza sahasını karıştırması ile devamlı meşgul etti. Fenerbahçe defansının Malatyaspor'un bu kadar organize ataklar ile oyunu geliştirmesine müdahele edememesi ilginçti.

Oysaki Malatyaspor defansı bu dakikalarda Slimani'nin Ertaç 'ın üzerine vurduğu şutta bile daha oturmuş ve daha yerinde müdaheleleri olan taraf gibiydi.Maçın ilerleyen dakikalarında Slimani ve Ayew 'in beraber oynadığı dakikaların olumlu katkılarını ileride çok görebileceğimizi gösterdi.

Sonraki dakikalarda Adem büyüğün de oyuna müthiş katkısı ile Aleksiç'in golü geldi.Hem çok iyi oyuncu hem de tam görev adamı ..

Fenerbahçe de iki şeyi merak ediyorum.Kameni geldi,Riberio geldi,geldi de geldi. Fenerbahçe altyapıdan şu 10 sene içerisinde bir tek iyi kaleci çıkaramadı mı...?

İkincisi de Commolli ve Cocu ya Türkiye ligini tanıtan,takımları tanıtan ,oyuncularını tanıtan kimse varmı ya da yok mu..?

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..