Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Slip elbise ve tişört ile sonbahara merhaba!

Slip elbise ve tişört ile sonbahara merhaba!
 

Sokak modasına yeni bir alternatif; Slip elbise & Tişört

Sonbahara resmi olarak girmiş bulunmaktayız. Hala sıcak günlerin etkisini üzerimizde hissetsekte, havalar daha erken serinliyor ve artık o bunaltıcı sıcaklar yok. Bu nedenle yazdan sonbahara kıyafet geçişlerimizi de bu hava şartlarını düşünerek yapmamız gerekli. Bunu yaparken sevdiğimiz, gönül verdiğimiz yazlık kıyafetlerimizden de vazgeçmemiz gerekmiyor. Nasıl mı? İşte size 2016 yazının en popüler trendlerinden biri, şimdi popüleritesini sonbaharda devam ettiriyor.

Bahsettiğim, 2016 yaz sezonunun favorisi slip elbiseler. Bu elbiseler bize ferah bir yaz geçirtti, şimdi sıra geldi sonbahara. İnce askılı, tiril tiril slip elbiselerle 2016 sonbahar sezonunda nasıl üşümeden vakit geçirebiliriz, bir bakalım. :)

Çizgiler slip elbiseyi etkisi altına alırsa...

Sıradan bir kombin istemiyorsanız, slip elbisenizin altına rahatlıkla çizgili tişörtlerinizi giyebilirsiniz. Siyah - beyaz uyumu ile gününüzü rahat ve şık geçirebilirsiniz.

RESİM - 1

Basicten vazgeçmem diyorsanız...

Basic beyaz bir tişört de siyah slip elbisenizle çok güzel duracaktır. Altına giyeceğiniz botlarla asi bir havaya da bürünebilirsiniz. Aksesuarlar tabi ki kıyafetinizin en önemli detayları olacaktır, aksesuar seçiminizi dikkatli yapın. :)

RESİM - 2

Slip elbisenin gece gezmesi olursa...

Geceye slip elbise ve tişörtü adapte etmek istiyorsanız, kombine kattığınız detaylarla şıklığınıza şıklık katabilir, tişörtün spor etkisinden kurtulabilirsiniz. Uzun çizmeler, gösterişli takılar bunlara örnek olabilir.

RESİM - 3

Kombinde sınırları zorlamak şartsa...

Moda dünyasının sınır tanımaz stilleri slip elbise kombinlerinde de ortaya çıkıyor. Belki çok uç, belki denemesi riskli ama aykırı tarzları sevenler için güzel bir alternatif. Kot ve tişört kombininizin üzerine slip elbisenizi geçirin, sokaklara cesurca çıkın. :) Ne dersiniz?

RESİM - 4

Fular ve denim gücü kombine renk katarsa...

Slip elbise, basic tişörtünüzü biraz hareketlendirmek istiyorsanız, denim bir gömlek ya da ceket ile ipek bir fular imdadınıza yetişebilir. Sonbahar için oldukça uygun bir kombin yaparken, havalı duruşunuzla da ilgi odağı olacaksınız.

RESİM - 5

Trendler ve stil önerileri ile ilgili diğer yazılarımı blogum "PIMOOD"da bulabilirsiniz.

Diğer resimler

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..