Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '18

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Slip Elbiselerin Yükselişi: 2018 İlkbahar Yaz Sezonu

Slip Elbiselerin Yükselişi: 2018 İlkbahar Yaz Sezonu
 

90'lı yıllarda Kate Moss ile hayatımıza giren slip elbiseler, moda dünyasındaki yolculuğunu 2018 ilkbahar yaz sezonunda da farklı stillerde sürdürüyor. Şimdiye kadar daha çok basit gecelik tarzını yansıtan slip elbise modelleri, 2018 ilkbahar yaz sezonunda karşımıza daha farklı ve yenilikçi tasarımlarla çıkıyor.

Bu sezon, parlak kumaşlar, pullar ve payetlerle süslü slip elbise tasarımları, moda dünyasını renklendirmeye hazırlanıyor. Yeni nesil slip elbise modelleri, 2018 yılının moda renklerinden ilham alan ve modern kadının ruh halini yansıtan, özgür stiliyle yükselişini sürdürüyor.

2018 yılında tüm giyim tarzlarında göreceğimiz iddialı ve canlı renkler, slip elbiselere de küçük dokunuşlar sağlıyor. Pastel renklerin de aynı öncelikte olduğu zengin koleksiyonlarda yer alan elbiseler, pul ve parlak işlemelerle hareketlendiriliyor. Slip elbiseleri tek başına kullanmak olağan bir stil olmakla birlikte, yeni süreçte farklı kıyafetlerle bir araya getirerek yeni trendler oluşturmak da mümkün görünüyor. 

Gündüz ve Gece, Hem Şık Hem de Rahat Olmak İsteyenlere!
Uzun süredir, gece kıyafeti olarak kullanılan hafif abiyelerin, günlük hayatta kullanılması oldukça yaygınlık kazanan bir trend. Bu trende uygun olan belki de en özel parçalardan biri olan slip elbiseler, 2018 yılındaki parlak ve ışıltılı stilleri ile gündüz kombinleri olarak da bol bol karşılaşacağımız modeller arasındaki yerini alıyor.

Herhangi bir slip elbiseyi, şık bir topuklu ayakkabı ile giyerek son derece zarif görünebilirsiniz. Hatta bu kombin ile çok özel davetleri bile mükemmel bir biçimde kurtarabilmeniz mümkün. Aynı elbiseyi, düz bir spor ayakkabı ya da sneaker ile giyerek, sportif ve şık bir stil elde edebilirsiniz. 

Slip elbiseler, çok yönlü kıyafetler olmaları ile gardıropların vazgeçilmez parçaları olmayı çoktan başarmış görünüyor. Düz siyah renkli bir slip elbiseyi, blazer bir ceket ve topuklu ayakkabılarla kombinleyerek kusursuz bir ofis kıyafeti elde edebilirsiniz. 

Zamansız ve mekansız parçalar arasında artık hatırı sayılır bir yeri olan slip elbise tasarımları, yalnızca ilkbahar ve yaz mevsimleri için değil, hırka ve kazak gibi yünlü kıyafetlerle kombinlenerek kış mevsiminde de rahatlıkla giyilebiliyor. Slip elbise üzerine giyeceğiniz uzun ve yünlü bir kazak, altına giyeceğiniz kalın çorap ve botlarla, rahat bir şıklık elde edebilirsiniz. 

Üstelik slip elbiseleri, çorapla ya da çorapsız olarak değerlendirmenin yanı sıra, dilerseniz altına pantolon ve topuklu ayakkabılar giyerek de kombinleyebilirsiniz. Siyah dar paçalı pantolonlar ve hatta yırtık beyaz kotlarla çok şık kombinler yaratabilirsiniz. 

Kendi tarzınızı yansıtmak ve stilinizi oluşturmak için, en sevdiğiniz renklerle 2018 yılının moda renklerini harmanlayabilir, farklı stil ve kombin örneklerinden ilham alabilirsiniz.

Filiz ADAR

moonmoda3d.blogspot.com.tr

 
Toplam blog
: 52
: 98
Kayıt tarihi
: 23.01.18
 
 

Moda trendlerini araştırmayı ve özgün olanları yakalamayı kendine iş edinmiş... Kişisel gelişim v..