Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '16

 
Kategori
Kış Sporları
 

Snowboard ve kayak zamanı!

Snowboard ve kayak zamanı!
 

Yaz mevsimini beklerken geçirdiğimiz sıkıntılı süreç kış aktiviteleri ile bir nebze de olsa kolaylaşıyor. Eylül ayında hayallerini kurmaya başladığımız kayak ve snowboard tatili İstanbul’da kar yapınca daha da alevlendi. Hafta sonu kaçışları, günü birlik kaçışlar ya da Cuma ve Pazartesi’yi birleştirerek ayarlanan uzun kalışlar… Hepsi pistten inerken karın çıkardığı o sesi duymak, rüzgarın yarattığı mükemmel kar bronzluğunu yaşamak ve adrenalin dolu o keyfi almak için…

Her tatil valizi gibi kayak tatili valizinin de olmazsa olmazları ve bir check-list’i var tabii.

1.     Kayak kıyafetleri – tabii ki :) ve varsa kayak takımları. (Kayak & snowboard takımlarını gittiğiniz yerden kiralamak da kolay bir opsiyon) Kayak montu konusunda kar ile uyumlu beyaz ya da canlı neon renkleri tavsiye ederiz. Bu konuda açık ara önde olan markalardan Moncler, Canada Goose ve Duvetica için kelimeleri tıklayabilirsiniz.

2.     Kayak gözlüğü

3.     Cool bir bere – Pistin kalabalığında fark edilmenizi sağlayacak süper bereler var ?

4.     Termal içlik – bu konu ‘cool’ olma konusunu biraz bozsa da pistteki keyfinizi üşüyerek bozmamak için ideal.

5.     Yüz nemlendiricisi & güneş koruyucusu – Bu madde olmazsa olmazlardan. Soğuktan ve rüzgardan gerilmiş cildiniz ve aşırı derecede oluşabilecek kar yanığını önlemek birinci görev. Her türlü bronzlaşacaksınız, merak etmeyin.

6.     Kendinizi daha az maskülen hissetmenizi sağlayacak ruj formundaki dudak nemlendiricileri. Çatlayan ve acıyan dudaklar ve uçuk riskini azaltmanız gerek.

7.     Sırt çantası – Hem stiline ek cool bir detay hem de fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu, nemlendiriciler ya da bir konyak taşımak için ideal.

8.     Kar botu

9.     Güneş Gözlüğü – Oakley bu konudaki öncülerden. ?

Pistteki keyfinize keyif katmak için müzik; yani kulaklık ya da taşınabilir hoparlör.

Liste tamamsa tatilin keyfini çıkarmaya hazırsınız. Eksikleriniz varsa Brand-Store‘un erkekler için hazırladığı Kayak ve Snowboard listesine bakabilirsiniz. Liste için burayı tıklayın.

Yazının tamamı için burayı tıklayın.

 
Toplam blog
: 10
: 5002
Kayıt tarihi
: 01.10.13
 
 

Kadın Gözünden ERKEK MODASI // Ara sıra da kadın modası :) www.BooStil.com ..