Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '10

 
Kategori
Spor
 

Şoför, Fenerbahçelileri yolda bırakıp kaçtı

Şoför, Fenerbahçelileri  yolda bırakıp kaçtı
 

TÜRKİYE Kupası final maçını izlemek için Şanlıurfa'ya gitmek üzere dün İstanbul'dan otobüsle yola çıkan Fenerbahçeli taraftarları, şoförün Aksaray'da aracı terk etmesiyle zor anlar yaşadı.

Takımlarına destek vermek isteyen Fenerbahçeli 45 taraftar, kiraladıları 34 VE 1093 plakalı otobüsle İstabul'dan Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola çıktı. Taraftarlar bu sabah saat 05.30'da Aksaray'a geldiğinde otobüsün sürücüsü 38 yaşındaki Ergün Balkar, Sanayi Mahallesi'nde aracı yolun sağına çekti ve kontağı kapattı. Tuvalet ihtiyacını bahane eden ve yanına kontok anahtırını da alan Ergün Balkar uzun süre geçmesine karşın gelmedi. Taraftarlar sürücüyü beklerken, bir anda polisler otobüsün çevresini sardı.

Uyuşturucu bulunduğu ihbarını aldıklarını söyleyen Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri otobüsü ve taraftarların üzerini aradı. Herhangi bir suç unsuru bulunmadı. Kontak anahtarı giden sürücü tarafından alınan otobüs, sanayideng etirilen bir usta tarafından çalıştırıldı ve yaklaşık 2 saatlik gecikmenin ardından Fenerbahçeliler yedet sürücünün kullandığı otobüsle Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola devam etti.

Fenerbahçeli taraftarlar, kendilerini yolda terkeden şoför Ergün Balkan ile 4 bin liraya anlaştıklarını söyledi. Bu paranın 1500 lirasını peşin ödediklerini, kalanını Şanlıurfa'da vereceklerini kaydeden taraftarlar, uyuşturucu ihbarında bulunan kişinin de aracı terkeden sürücü Ergün Balkan olduğunu tahmin ettiklerini belirtti. (Kaynak: Milliyet)

Böyle bir olay sadece bizim ülkemizde olur. Acaba diyorum kaçak şoför aylardan Nisan mı zannediyor?

Ya da büyüyünce komikçi mi olacak?

Nasıl bir psikolojiyle böyle birşey yapılır ki?

Olay futbolun dışında bir olay. Futboldan anlamam, hiç ilgimi çekmez ama haberin başlığını görünce 'nasıl yani!' diyerek haberi okudum. Gülmedim... Hiç komik değil... sadece aptalca...

Görünen o ki şoför Fenerbahçeli değil... Fenerbahçeye ve taraftarına da garezi var.

Bu ve buna benzer eşek şakalarını önlemek için tedbir alınabilir. Temsil; en azından büyük şehirlerde takımlar taraftarları için otobüs temin edebilir. Ve tabii şoför... Hem böylece taraftarın parası da gönül verdikleri takımın cebine girmiş olur.

:) Bu da benim 'Spor' kategorisinde ilk yazım... İyi bayramlar.

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..