Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Soft Renklerle Metalik Cazibenin Buluşma Noktası: Chanel 2017 İlkbahar-Yaz Couture Koleksiyonu

Soft Renklerle Metalik Cazibenin Buluşma Noktası: Chanel 2017 İlkbahar-Yaz Couture Koleksiyonu
 

Feminen tasarımlardaki soft tonların naif duruşu ile metalik cazibenin buluşması...

Karl Lagerfeld'in de dediği gibi Chanel 2017 İlkbahar-Yaz Couture Koleksiyonu kusursuzdu. Modeller adeta moda çizimlerindeki ince, naif silüetleri andırıyordu. Kusursuz tasarımlar ve zarif modeller, kuş tüyünün büyülü havasıyla pek çok koleksiyon parçasında buluşurken, kuş tüyünün Karl Lagerfeld'in favori detaylarından biri olduğunu netlikle görebiliyorduk.

Her tarafı aynalarla çevrili podyumun ışıltılı kıyafetleri bir adım daha öne çıkarması, ortaya çıkan yansımanın mucizevi etkisi, "Chanel 2017 İlkbahar-Yaz Couture" Defilesi'ni izleyenleri büyülemeye yetiyordu.

Koleksiyon sunumunun başında, Chanel'in klasikleşmiş etek-ceket tasarımları pembe, mint yeşili, sarı, lila gibi pastel tonlardaki renkleri ve kusursuz dikim işçiliğiyle göze çarpıyordu. Onlar klasikten çok daha fazlasıydı. Etek-ceket takımların yanında uzun ve kısa mantolarda yer alıyordu. Takımlarda vurgulanan omuzlar ve geniş kemerlerle öne çıkan bel detayları 80'ler modasını andırıyordu.

Daha sonra gelen koleksiyon parçalarında gümüş ışıltılar dikkat çekiyordu. Danteller, şifonlar, ipek saten kumaşlar haute couture kıyafetlerle buluşurken, yanlarına bolca pul, payet, kuş tüyü ve işleme alıyordu. Cesur yaka detayları, dekolteler gece kıyafetlerinin feminenliğini arttırıyordu. 

Chanel 2017 İlkbahar-Yaz Couture Koleksiyonu'nda yer alan tüm kombinler metalik gri, sivri burun ayakkabılarla tamamlanmıştı. Ayrıca ayak bileklerine takılan inci halhallar modellerde kullanılan kemer dışındaki tek aksesuardı. 

Koleksiyona ait lookları aşağıda bulabilirsiniz. Diğer koleksiyon parçalarını görmek ve stil önerileri ile ilgili yazılarımı okumak için blogum "PIMOOD"a beklerim.

RESİMLER

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..