Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Şok! Barış Arduç Kiralık Aşk'a ara veriyor!

Şok! Barış Arduç Kiralık Aşk'a ara veriyor!
 

Kış mevsiminin ne kadar güzel görüntülere yol açtığını bilsek de, hastalıklara nasıl davetiye çıkardığını da biliyoruz. 4 insanın 3'ü grip olmuş şekilde geziyor. Bir de domuz gribinin yeniden hortlaması durumu var ki, o akılların karışmasına direkt olarak etkisi olan bir faktör. Hal böyleyken, insanların  kışla ilgili neredeyse hastalıktan başka anısı kalmıyor. Hep salya sümük ve üşüyerek gezdiğimizi hatırlıyoruz.

E bu durum son zamanlarda ünlüler dünyasında da etkisini fazlasıyla gösteriyor. Ünlü de olsalar, etten kemikten yaratılmış insanlar olmaları onları da normalleştiren bir unsur olarak göze çarpıyor. Bu hastalık durumundan muzdarip olan ünlülerin başında Kiralık Aşk'ın yakışıklısı Barış Arduç geliyor.

Kiralık Aşk'ın müthiş bir başarı yakalaması ve reyting sıralamasında deyim yerindeyse uçması dizinin oyuncularının da hayatını değiştirdi. Son olarak erkenden biten Racon dizisinin ardından aldığı 10'dan fazla dizi teklifi içerisinden Kiralık Aşk'ı seçerek nokta atışı yapan Arduç, şu günlerde zatürre ile boğuşuyor.

Ciddi bir zatürre durumu ile karşı karşıya kalan Barış Arduç, bu yüzden Kiralık Aşk'a kısa süreliğine ara vermek zorunda kalıyor. Barış Arduç dizinin önümüzdeki 3 bölümünde yer alamayacak. Peki Barış Arduç yoksa dizi nasıl ilerleyecek?

''Akıllara hemen eski bölümler verilir, yeni bölüm çekilmez.'' gibi bir fikir gelse de ; ekip farklı bir yol denemek istiyor. Barış Arduç'un erkek başrol olması yüzünden senaryodaki ağırlığını hesaba katmak zorunda olan yapım ekibi, Barış Arduç'u flashbackler sayesinde dizide göstermeyi planlıyor.

Yani dizinin eski bölümlerinden alınan kısımlar sayesinde Barış Arduç'un dizide görünmesi ve bu sayede hikaye ile yayın takviminin sarkmaması planlanıyor. Çok izlenen bir yapım olmanın zorluğu da böyle oluyor işte.

1 hafta yayınlanmayınca insanlar hemen başka dizilere kaçıyor ve ondan sonra yersiz bir düşüş ve istikrarsızlıklar başlıyor. Sonra düzelt düzeltebilirsen yani.

Dolayısıyla 3 hafta gibi bir süre yayınlanmamak mümkün olmadığı gibi, Barış Arduç'un bu bölümlerde yok olarak geçmesi de mümkün olmayacaktı. Bu yüzden ekibin bu fikri gayet kullanışlı ve mantıklı duruyor.

Barış Arduç'un bu kısa arasının nasıl bir etkisinin olacağını önümüzdeki 3 hafta boyunca göreceğiz.

Barış Arduç'a da büyük geçmiş olsun.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..