Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Şok! Star'ın ''O'' Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Şok! Star'ın ''O'' Dizisi Yayından Kaldırıldı!
 

'' Görünen köy kılavuz istemez. '' diye bir laf vardır hani. Günlük hayatta çok kullanılan ve genelde ''cuk'' diye oturan bir laftır bu. Her durumda kolaylıkla kullanırsın. Dile yatkındır, gelenek göreneğe de uygun. O denli kanıksanmıştır, kullanılmıştır.

İşte bu lafın kullanımını bir kez daha doğrulayacak, bir kez daha haklı kullanım durumu yaratacak bir olayın kahramanı oldu Star TV.

Star ekranlarında geçtiğimiz Mayıs ayının sonunda bir dizi ''yeniden'' başlamıştı. Tekrar tekrar çekme furyasının son ürünü olan ve Türk Malı adıyla bildiğimiz dizinin reklamları günlerce dönmüş dönmüş durmuştu. Hatta ilk bölümlerinde ekrandaki boşluktan yararlanıp reytinglerde birinci çıkınca ''efsane geri döndü'' falan yazılmıştı bir de. Dizinin yaz boyunca yayınlanacağı, hatta kış sezonunda da aynen devam edeceği gibi laflar dönmüştü arkasından.  Ama araya bayram girip de diziye 1 haftalık ara verilince ortalık karışmıştı. Bir haftalık aranın ardından geri dönüşü sessiz olan, reytingteki zirve durumunu kaybeden Türk Malı 6.bölümü ile sezon finaline girmiş ve 6 bölümde neyin sezon finaline girdiğini anlamadan ortadan kaybolmuştu.

Bu ortadan kayboluşun ardından dizinin geri dönmeyeceğine dair iddialarla ilgili oyunculardan alaycı açıklamalar gelmiş, Eylül ayında Star ekranlarında olunacağı ifade edilmişti. 

Ancak...

İşler ne olduysa değişti. Ve Star'ın internet sitesinde bir süre önce sona ermiş olan Anne ve Kara Sevda dizilerinin dahi isimleri dururken, Türk Malı kısmı apar topar şekilde kaldırıldı. Bunu bir dönem Show TV yapardı hatırlarsanız. Yayından kaldırdığı dizinin adını ya da bölümlerini falan çat diye kaldırır, adeta dizinin yayından kaldırıldığını duyururdu. İşte aynen bu durum yaşandı ve sahnede bu sefer Star vardı.

Sonuç olarak ; büyük gazla ekrana sürülen, yeni versiyonu ile aynı tadı vermeyeceği aşikar olan Türk Malı dizisi ani bir kararla yayından kaldırıldı. 

Star'ı geç kalmış bu kararından dolayı tebrik ederken, darısı Çocuklar Duymasın'ı 45.versiyonu ile izleyiciye yedirmeye çalışan Kanal D'ye diyorum.

Yeter valla!

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..