Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Şok iddia! Cesur ve Güzel final mi yapıyor?

Şok iddia! Cesur ve Güzel final mi yapıyor?
 

Televizyon dünyası yaz sezonuna koşarak giderken bir çok yapım için devam ya da tamam şeklinde 2 adet yol belirdi. Yıl içerisinde reyting ve sosyal medya noktalarında sergiledikleri performanslarla bu yol ayrımında hareket edecek olan yapımların durumları ile ilgili farklı duyumlarla ve iddialarla karşı karşıya da kalabiliyoruz.

Misal bu tarz bir iddia Star ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisi ile ilgili olarak ortaya çıktı. Bu iddiaya göre ; başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin olduğu ve yılın dizisi şeklinde yorumlara,beklentilere sahip olunan dizinin sezon sonunda final yapma durumu var. Bu durumun arkasında ise beklenen reytingleri alamıyor olması gibi bir bahane varmış.

Vatanım Sensin, Survivor ve son zamanların yukselen dizisi Çoban Yıldızı ile baş etmeye çalışan dizinin reytinglerde zirvede olmadığı aşikar. Ama ortadan kaldırmaya neden olacak kadar da kotu olduğunu düşünmüyorum şahsen. Tabi buna reklam durumunu eklediğimizde maddi acıdan beklentileri karşılamıyor olabilir. Buna da diyebilecek bir şey yok tabi. Bu işler paraya bakıyor ve para ile dönüyor sonuçta.

Burada Star'ın parayı mı itibarı mı seçeceği konusunda tehlikeli sonuclar içeren bir ikilem ortaya çıkıyor. Para daha ağır basıyor gibi sanki. Normaldir bu.

Kanal yetkilileri bu iddiayı yalanlasa da,kapıyı bir şekilde açık bırakmış olduklarını duyuyoruz. Yani 1 ay sonra ne olacağını hiç kimse bilmiyor. Kanal dahil.

Cesur ve Güzel'in maruz kalacağı muameleyi önümüzdeki ay hep birlikte göreceğiz. 

Şimdilik beklemekte fayda var sanki.

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..