Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

28 Haziran '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: 2016 Yazlık Elbise

Sokak Modası: 2016 Yazlık Elbise
 

Artık herkes bir araya gelir gelmez merhaba demeden önce havanın ne kadar da sıcak olduğundan bahsediyorsa elbise modelleri ile günü kurtarmanın da zamanı gelmiştir.

Rüzgarın kendini fön makinesi zannetmesi, Güneş'in kavurması, gölgenin bile rahatlatmaması pantolonlardan ve iki ayrı parçadan oluşan kombinlerden çok uzaklara doğru yol almanın vaktinin geldiğini fısıldıyor. Tabii bu durumda tüm gözler sokak modası trendleri arasında yer alan elbise modellerine çevriliyor.

2016 yazlık elbise modelleri tüm kasıp kavurucu sıcaklarla en azından savaşmanın yollarını açıyor. Güneş buna aldırmasa bile...

V Yaka Elbise 

Anvelop kesimlerin, derin V dekoltesinin gündelik stillere sızdığı sokak modasında abartısız görünümler önümüze çıkıyor. Sade ve şık olmak istiyorsanız eğer ayakkabınız ile saç modeliniz arasında bir seçim yapmalısınız. Saçlarınızı doğal haline bırakıyorsanız mutlaka seçiminizi gösterişli bir çift pabuçtan yana kullanmalısınız. 

2016 Yaz Modası Elbise Modelleri

Mutlaka Omzu Açık

Omuzlar iki sezondur çıplak. Bluzlar, tişörler ve hatta elbiselerde omuzları açık bırakma modasına katılıyor. Adeta omuzlardan artan kumaşın fırfırla değerlendirildiği elbise modelleri yine öncelikli. Sandalet ve şapka aksesuarları ise tüm kombinin şekillenmesini sağlayan detaylar arasında yerini alıyor.

2016 Yaz Modası Elbise Modelleri

Kot Elbise Bir Mesele

Kot kumaş her sezon ve her mevsim olduğu gibi yine 2016 yaz modasında da bizi yalnız bırakmıyor. Salopet elbiseler gün geçtikçe daha da kurtarıcı bir yapıya bürünüyor. Bir crop top tişörtle günü, azıcık şık detaylı bluzlarla geceye doğru alternatifleri genişletiyor.

2016 Yaz Modası Elbise Modelleri

Uzun Elbise Olmadan Olmaz

Uzun elbiseler yerleri süpürmese de bu sezon ayak bileklerine kadar dayanıyor. Ayakkabıları açıkta bırakan tavırları ile dikkatleri bu noktaya çekiyor. Yani kombinlerin tarzı da ayaklarda dolanıp, bir çift ayakkabı ile çözüme ulaşıyor.

2016 Yaz Modası Elbise Modelleri

Assolist Bohem

Etnik desenden sonra bu sezon bohem daha romantik tavrı ile dantele, delikli görünüme davetiye çıkarıyor. Özgür ruhlar sezonun favori seçimleri ile özensizliği bir tık daha azaltıyor. 

2016 Yaz Modası Elbise Modelleri

İllede Şifon Elbise

Mevsime yakışır cinsten bol çiçekli, uzun veya mini şifon elbise modelleri yaz aylarının favorisi. Bu şık elbiseleri güne adapte etmek için iş başa, seçim ise ayakkabılara kalıyor. 

2016 Yaz Modası Elbise Modelleri

Sokak modası, trend mevzuları ve kombin önerilerimi blog adresim www.modaviki.com üzerinden de mutlaka inceleyin!

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..